Izvor: PR

Sa Wayoutom po najpovoljnijim cenama!

Kipar se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista. Ako ste mislili da je na Kipru zimi vreme kao u Grčkoj ili Turskoj, grešite, obzirom na to da su temperature veoma prijatne i ne sumnjamo da je odlazak na Kipar prava odluka ukoliko želite da se odmorite od hladnog vremena. Toplo i sunčano vreme u kombinaciji sa veoma kvalitetnim hotelima, vrhunskim šoping iskustvom, gastronomskim užitkom na najvišem nivou, kao i sjajnim noćnim životom svrstava Kipar u turističke destinacije koje možete posetiti tokom cele godine.

Za ovaj period godine, posebno bismo izdvojili novootvoreni hotel Chrysomare Beach koji je ove sezone pobrao sve pohvale svojih gostiju, sa posebnim akcentom na odličnu All Inclusive uslugom koja se u Wayout agenciji obezbediti po promotivnoj ceni. Naravno, hoteli u samom centru grada uvek privlače posebnu pažnju, a od gradskih hotela bismo savetovali da se pažnja obrati na fantasticni hotel u samom centru Larnake Best Western Plus Larco, zatimjedan od najpoznatijih hotela na Kipru Mediterranean Beach Hotel koji se nalazi na samoj plaži u Limasolu, a za sve ljubitelje luksuza smo izdvojili Amathus Beach Hotel

Ne propustite najbolju First Minute ponudu za LETO 2023 u Wayoutu!

Definitivno nova omiljena letnja destinacija naših turista, svakako jeste rajsko ostrvo Kipar. Osetite čari Mediterana, fantastičnih plaža, veoma kvalitetnih hotela, izuzetne gastronomske ponude, kao i nezaboravnog noćnog provoda. Za naše putnike smo spremili odličnu first minute ponudu sa pažljivo izabranim hotelima, kako na osnovu pređašnjih iskustava naših klijenata, tako i na osnovu odličnih ocena na turističkim portalima.

Od hotela u blizini poznatih plaža, skrenuli bismo pažnju na Adams Beach i Christofinia Hotel Nissi Beach koji se nalaze nedaleko od čuvene plaže Nissi Beach, zatim hotel Chrysomare Beach Resort nadomak prelepe plaže Vathia Gonia, dok od hotela u blizini centra grada bismo pre svih izdvojili hotel Abacus Suites. Takođe, za sve one koji žele da svoj odmor provedu u Limasolu, izdvojili bismo hotel Park Beach, koji se nalazi na samoj plaži koja je ponosni vlasnik plave zastave.

Zoi Hotel 4*

Foto: Promo

Predstavljamo vam hotel koji sredinom juna otvara svoja vrata za goste. U pitanju je potpuno nov hotel na odlicnoj lokaciji. Nalazi se u Aja Napi, na 15 minuta setnje od centra ovog mesta i u blizini plaze Vathia Gonia. U blizini hotela nalazi se brojni restorani, barovi i stanica gradskog prevoza. Hotel poseduje WiFi, bar kod recepcije, spoljasnji bazen i teretanu. Sobe su moderno opremljene, sa AC uredjajem.

Tsokkos Gardens Hotel 4*

Foto: Promo

Ovaj objekat je udaljen 10 min hoda od plaže. Smešten u Protarasu, objekat Tsokkos Gardens Hotel nudi otvoreni bazen sa zasebnim delom za decu i terasu za sunčanje sa nameštajem na otvorenom. Hotel je udaljen 800 metara od plaže Sanrajz (Sunrise). Plaža Kalamies udaljena je 2,5 km, a plaža Konos 3,8 km. Sve klimatizovane sobe imaju telefon, balkon i TV sa satelitskim kanalima. Do soba se dolazi liftom. Kupatilo je opremljeno fenom za kosu i tušem. Hotel Tsokkos Gardens ima bar i à-la-carte restoran koji, takođe, sprema specijalne menije za decu. Gosti svakog jutra mogu da uživaju u doručku. Objekat ima recepciju koja radi non-stop. Usluga čuvanja dece je dostupna na zahtev. Tretmani masažom mogu da se organizuju. Na raspolaganju su teniski teren, sauna, hamam i hidromasažna kada. Javni parking na licu mesta može besplatno da se koristi.

Piere Anne 3*Lux

Foto: Promo

Hotel Piere Anne ima odličnu lokaciju na obali mora, na 5 minuta od centra Aja Nape i na 5 minuta od luke i plaže. Zabavni park Parko Paliatso Fun se takođe nalazi odmah iza hotela, zajedno sa čuvenom ulicom Nissi Avenue. U neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, barovi i restorani, a svi sadržaji Aja Nape su na dohvat ruke. Hotel Piere Anne se sastoji od 3 bloka soba sa 2 velika otvorena bazena.Bazeni imaju direktan pristup stazi uz more, a bar pored bazena "En Plo" je odlično mesto za opuštanje tokom dana. Iako hotel nema mnogo sadržaja na licu mesta, Piere Anne je toliko blizu svega u Aja Napi da je odlična baza za zabavu na plaži ili provod u klubovima., kao i odmor uz Mediteran.

Christofinia Hotel Nissi Beach 4*

Foto: Promo

Hotelski objekat udaljen svega 200m od poznate Nissi plaže, gostima daje na raspolaganje spoljni bazen i đakuzi. Svaka soba pruža prostor za sedenje i uživanje, a takođe tu su i balkoni, od kojih neki imaju odličan pogled na Sredozemno more. Besplatan WiFi je dostupan. Sve sobe su klimatizovane i poseduju satelitsku televiziju. Gosti se mogu opuštati u hotelskoj sauni ili odigrati partiju tenisa. Takođe na raspolaganju je i dobro opremljena teretana. Centralni restoran služi lokalna i internacionalna jela na bazi bifea (švedskog stola) ili u vidu set-menija, gde se gostima služe gotove porcije hrane, već na tanjiru. Pića i osveženje se služe u okviru prijateljske atmosfere "Bar One" šanka. Agia Napa manastir je udaljen 1km, a hotel takođe omogućava besplatan parking gostima.

Tofinis Hotel 4*

Foto: Promo

Objekat Tofinis se nalazi u letovalištu Aja Napa, na samo 200 metara od peščane plaže Aja Napa. U ponudi je bazen na otvorenom sa terasom za sunčanje. Gostima su na raspolaganju teniski teren i besplatan WiFi u svim prostorijama. Klimatizovane sobe imaju izlaz na balkon i opremljene su flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima, frižiderom i sefom. Kupatila su opremljena kadom ili tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Gosti mogu da započnu dan doručkom na bazi švedskog stola koji se služi u trpezariji hotela Tofinis. Takođe mogu da uživaju uz piće u baru pored bazena ili da probaju lokalne specijalitete u restoranu. Centar Aja Nape sa brojnim barovima i restoranima je udaljen 1,5 km. Grad Larnaka i Međunarodni aerodrom Larnaka su udaljeni oko 45 km. Besplatan privatni parking je dostupan u okviru objekta.

Adams Beach Hotel 5*

Foto: Promo

Luksuzan hotel, nalazi se na plaži od belog peska, u zalivu Nisi, poznatom po laguni sa sa plitkom, tirkizno plavom vodom. Centar Aja Nape, njegovi muzeji, taverne i noćni život, su udaljeni oko 3 km od hotela. Autobuska stanica je na 25 metara od hotela, aerodrom Larnaka na 45 km. Hotel je izgrađen 1991, a delimično renoviran 2016. godine. Hotel ima pet spoljašnjih bazena, "lazy river", fontane, đakuzi i mali akva park. Tu su i Spa centar, unutrašnji bazen, sauna, parno kupatilo, solarijum, teretana, masaže, kozmetički salon, stoni tenis, bilijar, osvetljeni teniski teren, dečiji klub, igralište i bazen, frizer, razne prodavnice (juvelir, cvećarnica, suvenirnica...), animacija tokom sezone (od maja do oktobra). U kompleksu je nekoliko restorana i barova koji zadovoljavaju sve ukuse: glavni restoran, Sushi bar, Glasshouse Lounge Restaurant, Taverna na plaži u kojoj se služe morski specijaliteti, Piano bar, Vitaminas Pool Bar i Victory Pub. Bežični internet je besplatan u sobama i na javnim površinama. Standardne (Classic) sobe su klimatizovane, imaju balkon, telefon, LCD SAT TV, sef, mini bar, wi-fi internet, fen i papuče. Uz doplatu je moguće rezervisati Superior sobe, koje su renovirane 2016. godine i nešto su veće po površini.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Promo

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook

i Instagram

stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.