Izvor: Wayout

Ako se pitate zbog čega je putovanje u Hurgadu preko Wayout agencije definitivno najsigurnije ove godine, to je pre svega iz razloga što Wayout agencija ima najveću ponudu hotela sa najpovoljnijim cenama, a uz sve to, ekskluzivno u Wayoutu, svi putnici u cenu aranžmana imaju uključenu polisu putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva i lečenje Covid-19 i polisu otkaza aranžmana u slučaju nepredviđenih zdravstvenih okolnosti, a sve to u saradnji sa dugogodišnjim partnerima iz kompanije Dunav osiguranje.

Ukoliko još uvek niste stigli da rezervišete svoje putovanje, bez mnogo razmišljanja, definitvno, najsigurniji i najpovoljniji izbor ove jeseni je Hurgada i odmor na prelepim plažama Crvenog mora, a za sve one koji bi da što pre pobegnu od svakodnevnih obaveza, spremili smo neodoljivu ponudu u vidu totalne letnje rasprodaje za period putovanja u septembru i oktobru, sa posebnim akcentom na ultra last minute ponudu za polaske 29. septembra i 02. oktobra.

Ultra last minute ponuda za Hurgadu je sastavljena od najtraženijih hotela sa neverovatno povoljnim cenama, najpovoljnijim do sada i preporučujemo putnicima da iskoriste ovu neodoljivu ponudu i otputuju na svoje dugo čekano putovanje i pobegnu od jesenjih dana na uvek sunčanu destinaciju kakva je Hurgada, gde će ih dočekati nadaleko poznata egipatska gostoljubivost i veoma kvalitetni hoteli.

Foto: Promo

Nova era u turizmu je počela i vreme je da se putnici naviknu na činjenicu da je u Hurgadi i Dubaiju sunčano i toplo vreme tokom svih 12 meseci. Nije letnja sezona samo dok traje školski raspust, već u Hurgadi i Dubaiju tek predstoje najlepši meseci za odmor i sunčanje.

Uz veliku zahvalnost nacionalnoj avio kompaniji Air Serbia na svesrdnoj podršci tokom cele sezone, koja je počela u aprilu, ponosni smo na činjenicu da će čarter letovi prema Crvenom moru i Hurgadi ove godine biti obavljani i tokom septembra i oktobra, a zbog velike zainteresovanosti putnika za Hurgadu ove godine, u saradnji sa hotelima i avio kompanijama smo obezbedili dodatne kapacitete kako bismo svima koji žele da otputuju izašli u susret.

Takođe, našu ponudu smo obogatili dodatnim hotelima u Hurgadi zbog velike zainteresovanosti putnika za raznim tipovima odmora, tako smo spremili i hotele sa lepim plažama, hotele sa dobrim provodom, hotele koji se nalaze u blizini koralnih grebena za ljubitelje ronjenja, kao i adult only hotele koji su predviđeni za one koji žele da pobegnu od buke i iskoriste svoj odmor za potpuno opuštanje i relaksaciju.

Foto: Promo

Pošto leto u Hurgadi traje tokom cele godine, za sve putnike smo spremili vrelu letnju rasprodaju za najsigurnije jesenje putovanje, a koja obuhvata totalnu rasprodaju za polaske u septembru i oktobru, kao i Ultra First Minute ponudu za polaske u novembru i decembru, sa najpovoljnijim cenama aranžmana do sada i sa najvećim izborom hotela na tržištu. Obzirom na to da će Hurgada i u narednim mesecima biti jedna od glavnih svetskih turističkih destinacija, svima preporučujemo da se što pre odluče za željeni termin i željeni hotel, kako bi svoj aranžman bukirali pre putnika iz ostalih evropskih zemalja kao što su Nemačka, Rumunija, Češka, Poljska, Ukrajina, Rusija, a sve to za samo 199eur po rezervaciji, dok je ostatak aranzmana potrebno isplatiti 15 dana pre putovanja...

Foto: Promo

Posebno je bitno istaći, da iako pojedine evropske zemlje stavljaju Republiku Srbiju na crvenu listu kada je reč o korona protokolima, dok neke najavljuju zatvaranja, Egipat i Hurgada, i Ujedinjeni Arapski Emirati, a posebno Dubai, raširenih ruku dočekuju goste iz cele Evrope, tako i iz Srbije, a još jedan razlog da se odlučite za putovanje u Hurgadu u septembru, oktobru i tokom ostatka jeseni i zime je i ta što je Egipat priznao vakcinaciju, samim tim svi vakcinisani putnici mogu na svoje putovanje da krenu bez negativnog PCR testa, a ukoliko niste vakcinisani, PCR testiranje možete obaviti u Srbiji ili pri sletanju u Hurgadu po ceni od 30$, kao što su putnici već navikli. Samim tim, zbog povećane tražnje, očekuju se i poskupljenja hotela, što je takođe znak da je pravo vreme za odluku o vašem sledećem putovanju.

Takođe, posebno bismo napomenuli i novitet u Wayout ponudi, a to su aranžmani za Mini odmor u Hurgadi, bazirani na 8 dana / 7 noćenja u oktobru, sa polascima 9. / 16. / 23. / 30. oktobra u saradnji sa nacionalnom avio kompanijom Air Serbia kojoj dugujemo veliku zahvalnost na besprekornoj saradnji, a pre svega su ovi aranžmani namenjeni putnicima koji žele na kratko da odu iz grada ili jednostavno nemaju dovoljno slobodnih dana od godišnjeg odmora.

Foto: Promo

Veliko nam je zadovoljstvo da putnicima koji žele da putuju u najlepšem periodu u Hurgadi, u septembru i oktobru, preporučimo novootverni hotel Solymar Soma Beach 4*Lux, koji se nalazi u zalivu Soma Bay, između poznatih hotela Caribbean World Resort i Sentido Palm Royale, sa fantastičnom plažom i vrhunskom uslugom i hranom, a agencija Wayout za ovaj hotel ima ekskluzivno pravo prodaje na srpskom tržištu.

Foto: Promo

Iz naše ponude, takođe bismo posebno izdvojili hotele kao što su jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi Sunrise Crystal Bay 5*Lux, adult only hotel u samom centru Hurgade Sunrise Holidays 5*, kao i sada vec cuveni Sunrise Meraki Beach 4*Lux, jedan od najpoznatijih hotela u Hurgadi Sunrise Select Garden Beach 5* i Sunrise Mamlouk Palace 5*Lux, hoteli koji se nalaze u samom centru Hurgade, na poznatom šetalištu Sakala - Bella Vista Resort 4* i Le Pacha Beach Resort 4*, hotel koji je među best buy izborima Mercure Hotel Hurghada 4*Lux, kao i AMC Royal 5* i Palm Beach Hotel 4*, veoma kvalitetan hotel sa fantastičnom cenom Albatros Aqua Vista Resort 4*Lux, jedan od najpopularnijih hotela na našem tržištu Long Beach Resort 4* sa odličnom ocenom 8.6 na Booking.com, hotel sa najboljom pozicijom u Hurgadi u samom centru, na šetalištu Memša Marlin Inn Beach Resort 4* i Sindbad Club Aqua Hotel 4*Lux sa specijalnim cenama za septembar i oktobar, kao i hotel koji je po iskustvima putnika jedan od omiljenih, a to jeOld Palace Sahl Hasheesh 5* , sa fantastičnom plažom i odličnom uslugom. Za ljubitelje luksuza, iz ponude izdvajamo poznate hotele Sentido Palm Royale 5*Lux, Albatros White Beach 5*Lux, JAZ Casa Del Mar Beach 5*Lux i Sunrise Romance 5*Lux

Za najlepši doživljaj Hurgade, preporučujemo putnicima da ovo letovalište posete u septembru, oktobru ili novembru, u periodu koji važi za najlepši u godini kada su temperature u pitanju. Svakako, svima prija da pobegnu od sivih jesenjih dana, a obala Crvenog mora i sunčani dani u Hurgadi su savršen izbor.

Foto: Promo

Jedan od pokazatelja da je Hurgada jedna od najsigurnijih turističkih destinacija, kao i iskustva putnika koji su prošle godine, u vreme pandemije putovali u Egipat, jeste to da su pojedini hoteli već izašli sa ponudom za polaske u novembru i decembru, a mi smo za sve naše putnike izdvojili najtraženije hotele po specijalnim Ultra First Minute cenama, a obzirom da je tražnja za putovanjima u Hurgadu ogromna, savetujemo da na vreme rezervišete svoje mesto i bez stresa sačekate svoje jesenje putovanje u novembru ili decembru sa najpovoljnijim cenama.

Kao što ste navikli prethodne jeseni i zime, uz neizbežan odmor na divnim plažama Arabijskog zaliva, preporučujemo putovanje u Dubai u septembru i oktobru. Za naše putnike smo izdvojili neke od najpopularnijih hotela sa najpristupačnijim cenama, a Dubai svakako važi za jednu od najsigurnijih i najorganizovanijih destinacija koje su se među prvima oporavile i nastavile normalno funkcionisanje nakon pandemije, a ako ste navikli da svoje putovanje u Dubai rezervišete preko turističkih portala, proverite naše paket aranžmane koji uključuju avio karte, transfere na destinaciji, smeštaj u vrhunskim hotelima, kao i usluge licenciranog vodiča na srpskom jeziku i uverite se u to da su naše cene najpovoljnije uz maksimalno kvalitetnu uslugu.

Foto: Promo

Iz naše ponude bismo posebno izdvojili hotele kao što su jedan od najpoznatijih hotela u Dubai Marini među našim putnicima Marina View Hotel Dubai Marina 4* i Marina Byblos 4* koji su idealno pozicionirani za ljubitelje city-break-a koji žele da im plaža bude nadohvat ruke. Takođe, kao hotele za odmor na prelepim plažama, izdvojili bismo DUKES Dubai The Palm 5*, Royal Central The Palm 5*, kao i hotel u samom srcu omiljene šetališne zone u Dubaiju JBR, a to je Hilton Dubai The Walk 4*Lux koji svojim gostima takođe nudi besplatno koriščenje plaže i ležaljki. Za one koji žele da otputuju u Dubai zbog šopinga, izdvojili bismo hotele koji se nalaze na pešačkoj udaljenosti od najpoznatijih svetskih tržnih centara, Carlton Al Barsha 4* i Elite Byblos Hotel 5* pored Mall of The Emirates i Millennium Central Downtown 4* pored najvećeg tržnog centra na svetu Dubai Mall i najviše zgrade na svetu Burj Khalifa-e.

Foto: Promo

Ovim putem želimo da izrazimo veliku zahvalnost svim putnicima i da se izvinimo svima zbog toga što ne možete ponekad da nas dobijete putem telefona usled velike gužve i velikog broja zahteva, a ne zaboravimo da moramo da poštujemo epidemiološke mere i zbog ograničenog broja ljudi koje možemo primiti u poslovnicu se može desiti da putnici ponekad moraju sačekati red ispred agencije.

Zbog toga pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, stoga vas pozivamo da ih zapratite, a tamo vas čeka mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.