Izvor: B92

Ako ste u potrazi za kvalitetnim smeštajem u Grčkoj po povoljnoj ceni, pogledajte šta za Vas "Travelland" izdvaja iz svoje ponude!

Nadomak Afitosa, na uzvišenju sa koga se pruža prelep pogled, nalazi se Aristoteles Beach Hotel 4*. Prelepa peščana plaža se nalazi u blizini, a do nje se dolazi mostom, liftom ili stepenicama. Pored recepcije otvorene 24h, gostima su na raspolaganju restoran, nekoliko barova, otvoreni bazen, mini market, tereni za košarku i tenis. Sve sobe su klimatizovane i poseduju balkon. Usluga u hotelu je all inclusive, a aktuelan je popust do 55%!

Foto: Promo

Grand Victoria Hotel 2* nalazi se na oko 400m od centra Haniotija i 350m od uređene peščane plaže. Poseduje mali bazen i bujnu mediteransku baštu, idealnu za opuštanje. Takođe, na raspolaganju su: TV soba, restoran, igraonica, bilijar, odbojkaško igralište, stoni tenis. Sobe hotela su svetle i prozračne, a opremljene su: klima – uređajem, satelitskom televizijom, telefonom, a poseduju i balkon i kupatilo. Obezbeđen je popust do 35%!

Foto: Promo

Smeštajni objekat Lily Ann Beach Hotel 3* nalazi se pored plaže, na 9 km od Neos Marmarasa. U restoranu, koji je na otvorenom, svakog dana služe se doručak na bazi švedskog stola i raznovrsna lokalna jela. Objekat poseduje slatkovodni bazen sa odvojenim delom za decu, bar na bazenu, mini market i besplatan parking, kao i besplatan wi-fi u celom objektu. Sve sobe su klimatizovane i poseduju balkon. Za ovaj hotel aktuelan je popust do 35%, pa 7 noći za dvoje odraslih i dete do 12 godina možete platiti 456€!

Iako se nalazi u centru Pefkohorija, vrlo popularnog letovališta, Pelli Hotel 3* nudi miran ambijent, oktužen borovom šumom. U sklopu hotela nalaze se dečji i bazen za odrasle, restoran, kafeterija, barovi, salon lepote i frizerski salon. U neposrednoj blizini hotela su brojne prodavnice i restorani. Sobe hotela su klimatizovane i uređene u skladnim bojama. U ovom hotelu možete uživati uz popust do 35%!

Foto: Promo

Hotel Coral Blue Beach 3* smešten je odmah pored peščane plaže u Gerakiniju, u Toronskom zalivu, a okružen je lepo uređenim vrtom. U ponudi ima bazene za odrasle i decu, restoran sa uslugom na bazi švedskog stola i à-la-carte restoran, bar u foajeu, bar na plaži i pored bazena, odbojku na plaži, usluge masaže, mini-teretanu i saunu. Svaka soba nudi: klima – uređaj, satelitsku TV, telefon, bežični internet, mini frižider, balkon i kupatilo sa fenom. Aktuelan je popust do 27%, pa 7 noći za dvoje odraslih i dete do 12 godina možete obezbediti po ceni od 399€!

Foto: Promo

Makednos Hotel 2* smešten je na peščanoj plaži Akti Koviju. Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju: bazen sa hidromasažnom kadom, terasa za sunčanje, dečji bazen i igralište, restoran, glavni bar i bar kraj bazena. Sve sobe imaju balkon sa pogledom na Toronski zaliv. Opremljene su klima-uređajem, TV-om i frižiderom, a kupatila u sobama sadrže tuš i fen za kosu. Uz popust do 29%, 7 noći za dvoje odraslih i dete do 12 godina možete platiti samo 225€!

Foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43 u Beogradu, a više informacija mogu pronaći pozivom na brojeve telefona 011/324-6591 ili 011/218-7119, kao i na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.