Nova vest
Košarka 28

10.5.2024.

16:25

"Evroliga – najkvalitetnija košarka na svetu"

Bivši košarkaš Igor Rakočević ocenio je da u ovogodišnjem plej-ofu Evrolige viđena vrhunska košarka.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Na F4 u Berlinu plasirali su se Real, Fenerbahče, Panatinaikos i Olimpijakos, a bivši igrač Crvene zvezde i Baskonije na društevnim mrežama analizirao je sve viđeno u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

"Izuzetno kvalitetne utakmice Evrolige u plej-ofu. Od četiri duela, tri završena u petoj utakmici, a i četvrti duel se verovatno ne bi završio sa 3-0 da možda i najbolji igrač Baskonije nije bio povređen. Fantastične odbrane, puno taktike, borba za svaku loptu i publika koja razume košarku i aktivno učestvuje. Treneri koji adaptiraju taktiku i izmene u hodu,  svakog minuta. Uključenost svih igrača sa klupe, emocije, intenzitet. I povrh svega toga dva učesnika F4 koji prolaz obezbeđuju u 5. utakmici u gostima. Evroliga je već neko vreme daleko najkvalitetnija košarka na svetu", napisao je Rakočević na društevnoj mreži X.

Završni turnir Evrolige igra od 24. do 26. maja u Berlinu, a polufinalne parove čine Real - Olimpijakos i PAO - Fenerbahče.

Podeli:

Komentari 28

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 28

Podeli:

Fudbal

Mesi na spisku Argentine

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni objavio je spisak igrača za prijateljske utakmice protiv Ekvadora i Gvatemale, uoči Kupa Amerike.

Beta

21:30

13 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu