Foto: Promo
Foto: Promo

Barcino Tours proglašen za najbolju turističku agenciju na Zapadnom Balkanu

Podeli

Barcino Tours je još jednom dokazao da se nalazi u samom vrhu najboljih evropskih turističkih agencija.

U veoma jakoj konkurenciji, Barcino Tours je na Business International Summit.u - BIST 2019, koji je po osmi put održan u Vrnjačkoj Banji, osvojio prestižnu GRAND PRIX - BUSINESS SUMMIT 2019 nagradu za najbolju turističku agenciju Zapadnog Balkana.

Zahvaljujući se na priznanju, direktor Vladimir Bogićević, rekao je da je Barcino Tours nagrađen za uloženi trud i rad, što je dokaz da korisnici prepoznaju kvalitet pruženih usluga od strane turističke agencije.

!Svoju delatnost agencija je proširila i na inostranstvo, zahvaljujući saradnji sa brojnim inostranim partnerima, dok u Srbiji Barcino Tours ima osam poslovnica: u Beogradu, na Novom Beogradu, u Novom Sadu, Kragujevcu, Vrnjačkoj Banji, Nišu i Leskovcu. Takođe, već šesnaest godina poslujemo kao jedna od najprestižnijih turističkih agencija u regionu", navodi Bogićević.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ova, poslednja u nizu nagrada, potvrda je uspešnog poslovanja i pokazatelj da je upornošću, predanim radom, zalaganjem, voljom, jakom željom i znanjem moguće postići uspeh regionalnih razmera na opšte zadovoljstvo poslovnih partnera, klijenata, zaposlenih i korisnika usluga Barcino Tours-a. Ugled koji je stvaran godinama, agencija održava i unapređuje planskim razvojem, usavršavanjem i ulaganjem u stručne i kompetentne ljude, koji čine uspešan tim.

"Mi pažljivo slušamo naše klijente i znamo šta oni žele. Samo dobra organizacija i saradnja u timu put su ka uspehu, pa će stoga Barcino Tours nastaviti da i ubuduće vredno radi i napreduje i van srpskog okvira, osvajanjem evropskog tržišta", kaže Bogićević.

Barcino Tours je već proširio ponudu na avio-aranžmane, sa čarter letovima za Tursku i Krit, na rezervacije i izdavanje avio-karata za ceo svet, kao i na dodatne kapacitete u Grčkoj. Leto je uveliko počelo i vreme je za realizaciju godišnjih odmora, a Barcino Tours preporučuje neke od destinacija na kojima možete uživati u bogatoj ponudi agencije.

Izbor je velik, ali kao najbolje izdvajaju se: ostrva Lefkada, Kefalonija, Skiatos, Evia i Tasos, kontinentalni deo Jonskog mora - Parga, zatim Sitonija, uvek aktuelna Olimpska regija...

strana 1 od 269 idi na stranu