Za leto bez stresa potrebni su samo more, plaža i Visa card/Foto: Promo
Za leto bez stresa potrebni su samo more, plaža i Visa card/Foto: Promo

Bez stresa: Najjednostavniji način da putujete sa beneficijama, a ne razmišljate o novcu

Podeli

Sunce nas je konačno ogrejalo posle uporne jeseni usred proleća i leto je gotovo neprimeno stiglo u grad. Bekstvo na plažu, na planinu ili u neku divnu metropolu odličan je plan, a biće još bolji ako se pridržavate veoma korisnih saveta za pre, tokom i posle putovanja.

PRE PUTOVANJA:

SAČUVAJTE MESTO ZA USPOMENE

Oslobodite prostor u koferu za uspomene, suvenire, nove komade odeće koje ćete doneti sa putovanja. Ponesite samo osnovnu garderobu koja se lako kombinuje, obuću za plažu, za duge šetnje i za veče.

ISKORISTITE BENEFICIJE

Ako je za vas definicija raja peščana plaža ispred hotela, putovanje avionom i rent a car kojim ćete jezditi drumovima i plažama, svakako se obavestite pre putovanja koje sve pogodnosti i beneficije možete da ostvarite. Na aerodromima, recimo, možete da koristite biznis lounge, možete prilično da uštedite i na luksuznom smeštaju, na onlajn rezervacijama, ali i da dobijete veoma povoljno putno osiguranje.

NOVAC U RUKAMA ILI NA KARTICI?

Ponesite keš u valuti zemlje u koju idete, ali gledajte da novac bude u sitnim apoenima (lakše ćete se snaći sa plaćanjem dok ne počnete da razmišljate u stranoj valuti, a i manja je šteta ako vas, ne daj bože, opljačkaju). Ostatak novca držite na kartici. Obavestite banku o putovanju, da neuobičajene transakcije ne bi bile označene kao sumnjive. Utvrdite dnevni maksimum podizanja novca sa bankomata, stanje na računu i iznos kredita. Prijavite se za mobilna obaveštenja. Upamtite svoj PIN. Napravite kopiju svega i nosite je na posebnom mestu.

NA PUTOVANJU

Foto: Promo
Foto: Promo

Uživajte. Opustite se. Smejte se. Probajte svaki zalogaj lokalne kuhinje. Idite u šoping, ali kao “lokalac”. Budite lenji. Budite hedonista. Čuvajte se sunca (koristite zaštitni faktor). Istražujte. Zaljubite se. Đuskajte. Pročitajte knjigu. Ne m islite. Odmorite se.

POSLE PUTOVANJA

Visa card, hedonizam pri ruci svaki put
Visa card, hedonizam pri ruci svaki put

Raspakujte se, složite uspomene i nađite se sa dragim ljudima da podelite lepe trenutke sa putovanja i poklone. Lepo se naspavajte, a sutradan obavezno proverite svoje račune, da biste bili sigurni da nećete platiti potraživanje koje niste napravili. Uhvatite dan i sačuvajte osmeh i vedrinu. Leto je.

Neodoljivi last minute popusti kod Barcino Tours-a

Počeli su godišnji odmori, a Vi nemate isplanirano letovanje? Želite što pre da pobegnete od vreline grada i rashladite se u tirkizno plavom moru? Počnite da pakujete kofere, jer Barcino Tours ima ultra last minute popuste kojima nećete moći da odolite!

Drugačiji odmor uz Srpske klubove

Za sve one koji vole Grčku kao destinaciju za letnji odmor i priželjkuju malo drugačiji vid letovanja, agencija Big Blue predlaže da odaberete neki od hotela iz bogate ponude sa oznakom SRPSKI KLUB. Uz odličan odnos cene i kvaliteta, tu je i niz drugih pogodnosti koje odmor u ovim objektima čine opuštenim i više nego dobro osmišljenim.

strana 1 od 23 idi na stranu