Doha
Doha

Senzacionalni sajamski popusti samo u Travelland-u!

Podeli

Ovogodišnji sajam turizma je idealno vreme za rezervisanje putovanja jer vas tada očekuju znatno povoljnije cene za vaše željene destinacije. I ove godine agencija „Travelland“ je pripremila izvanredne ponude i sniženja, kao i dodani sajamski popust i do 150€ po rezervaciji za poznata egzotična odredišta!

Doha
Doha

Moderna i neverovatna čuda graditeljstva, izgrađena u zaleđu prostranih plaža, neprekidno preplitanje duboko ukorenjene tradicije i savremenog načina života, glamur, raskoš i sjaj otkriće vam dva bisera Persijskog zaliva – Doha i Dubai!

Doha
Doha

Specijalna prvomajska ponuda očekuje sve one koji požele da posete prestonicu najbogatije države sveta – Dohu. Cena aranžmana, koji obuhvata polazak 29.4.2019. i šestodnevni boravak uz avionski prevoz, već je od 339€! Pored ove praznične, aktuelne su ponude sa svakodnevnim polascima, gde putovanje traje 5, 6, 8 ili 10 dana, a cena aranžmana je već od 299€. Pri uplati putovanja u toku trajanja sajma, imate priliku da ostvarite pravo na dodatnih 100€ popusta po rezervaciji!

Dubai
Dubai

Svetlucavi Dubai, oduševiće vas svojim nestvarnim arhitektonskim poduhvatima, mešavinom različitih kultura, uzbudljivim sadržajima, ali najviše od svega, svojim dugim peščanim plažama i toplim morem. Jako je privlačna uskršnja i prvomajska ponuda koja obuhvata putovanje u trajanju od 5 ili 6 dana i polaske 27. 4., 29.4. i 2.5. i košta već od 459€! Atraktivna je takođe i ponuda koja uključuje polaske i šestodnevni ili osmodnevni boravak tokom marta i aprila, čija je cena već od 465€. Pored ovih aktuelni su i regularni polasci sa dužinom boravka 5,6,8 ili 10 dana po ceni već od 409€, a za svaku od navedenih ponuda važi i dodatni sajamski popust od 150€ po rezervaciji!

Tajland
Tajland

Neverovatna priroda, velelepni kraljevski gradovi i hramovi, rapsodija boja, aroma i ukusa, kao i uvek nasmejano stanovništo čekaju vas samo na Tajlandu! Budite deo užurbanog dnevnog i neponovljivog noćnog života uzbudljivog Bangkoka i doživite nezaboravne trenutke na ostrvu Puket. Nikako ne smete propustiti lokalne gastronomske majstorije, kao ni čuvenu tajlandsku masažu! Proslavite Vaskrs i Prvi maj na plažama idiličnog ostrva Puket. Dvanaest noćenja po ceni je već od 699€! Ne treba zaobići ni specijalnu ponudu koja obuhvata polaske u martu kao i boravak u Bangkoku i na Puketu, a dobra vest je da na navedene aranžmane možete ostvariti i dodatni sajamski popust od 150€ po rezervaciji! Takođe aktuelne su ponude i za polaske u septembru, oktobru i novembru.

Bali
Bali

Ostrvo Bogova“, kako još nazivaju Bali predstavlja jednu od najatraktivnijih oaza tropske Indonezije. Prepoznatljiva arhitektura sjedinjena sa živopisnim pejzažima netaknute prirode ostaje u sećanju svakome ko se bar jednom zatekao na ovom bajkovitom ostrvu.Zahvaljujući specijalnoj prazničnoj ponudi agencije „Travelland“ imate priliku da Vaskrs i Prvi maj proslavite na ovom rajskom ostrvu po ceni već od 439€! Za ovu, a i ostale ponude možete ostvariti sajamski popust od 100€ po rezervaciji.

Havana
Havana

Ako poželite da prepustite svoje telo magičnim ritmovima salse ili uživate u pravim, ručno pravljenim cigarama, rumu, ukusnim specijalitetima ili zvucima gitare, Kuba je pravo mesto za vas. Dopustite da vas opčine kaldrmisane ulice, barovi, ulični plesači i trošna kolonijalna arhitektura stare Havane, ili duge peščane plaže najpoznatijeg kubanskog letovališta Varadera. Uz specijalne First Minute ponude koje obuhvataju polaske 6., 12., i 20. marta uključeno je i do 200€ u cenu aranžmana, a zapolaske od 27.3. do 12.6. čak i do 250€ popusta! Na sve ovo, dok traje sajam turizma, možete ostvariti i dodatnih 100€ popusta po rezervaciji!

Varadero
Varadero

Turistička agencija „Travelland“ nudi atraktivne praznične ponude sa raznim sajamskim pogodnostima za sve one koji žele da Vaskrs i Prvi maj provedu u najpoznatijim evropskim gradovima ili u nekom od najboljih grčkih hotela!

U ponudi evropskih gradova naročito se ističu aranžmani sa avionskim prevozom po veoma povoljnim cenama. Istanbul, grad na dva kontinenta, nestvarni spoj Evrope i Orijenta, Islama i Hrišćanstva, koji vekovima čuva tragove različitih civilizacija utkanih u savremeni mozaik, sada je dostupan po ceni već od 199€! Muzej pod otvorenim nebom, čak 28 vekova star Rim, za uskršnje praznike i Prvi maj čeka samo na vas, a možete ga posetiti po ceni već od 339€! U „Grad svetlosti“ zaljubi se svako koga put nanese tuda. Globalni centar mode, umetnosti, gastronomije i kulture zasluženo privlači ogroman broj turista svake godine. Zahvaljujući sjajnoj „Travelland-ovoj” ponudi, za praznike u Parizu možete boraviti po ceni već od 399€. Najlepše gradove Rusije, Grandioznu Moskvu i Sankt Peterburg, rezidenciju ruskih careva, za predstojeće praznike možete posetiti po ceni već od 638€!

Zainteresovani rezervacije mogu vršiti u prostorijama turističke agencije „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Bar - grad u kome se uživa 365 dana

I nakon uzbudljive letnje sezone, Bar nastavlja da privlači veliki broj turista kojima je ova popularna turistička destinacija podjednako interesantna i u periodu postsezone.

U Grčkoj leto i dalje traje!

Ukoliko još uvek niste bili na letovanju, ne brinite jer leto u Grčkoj još nije gotovo, a „Travelland“ za vas ima i odlične ponude: last minute cene za najbolje apartmane i hotele! Za većinu je organizovan autobuski prevoz, a tu je i 30€ umanjenja cene po osobi za sopstveni prevoz!

strana 1 od 25 idi na stranu