Izvor: B92

Idealno vreme da planirate vaš letnji odmor je upravo sada! Ako ste u potrazi za lepo uređenim plažama i čistim morem, kvalitetnim smeštajem i uslugom, kao i obližnjim lokalitetima i mestima za izlete, vaša idealna destinacija može biti Turska! Ovog leta „Travelland“ vas vodi u Antaliju po veoma povoljnim cenama!

Lara Beach

Antalijska regija je jedna od turistički najposećenijih regija u Turskoj, a to duguje prijatnoj mediteranskoj klimi sa oko 300 sunčanih dana godišnje, prelepim peščanim i šljunkovitim plažama koje zapljuskuje kristalno čisto Sredozemno more. Centar ove regije je grad Antalija koji datira još iz antičkog perioda, o čemu svedoče brojni istorijski izvori i zanimljivi lokaliteti, a danas predstavlja moderan grad sa savremenim načinom života. Duž čitave obale ove regije nalaze se manja turistička mesta koja svojim posetiocima nude savršeno uređene plaže, brojne atrakcije i veliki broj hotela različitih kategorija za opušten odmor svih gostiju. Turistička agencija „Travelland“ nudi fantastične aranžmane koji uključuju avionski prevoz do vaših omiljenih destinacija kao i boravak u nekom od prelepih hotela iz bogate ponude.

Alanja

Najistočniji grad ove regije je Alanja, 166 km udaljen od Antalije, između Sredozemnog mora na jugu i planine Taurus na severu. Simbol grada je čuvena osmougaona kula, utvrđenje koje je u prošlosti služilo za odbranu od gusara. Prelepo prirodno okruženje, mnogobrojne tradicionalne čajdžinice, restorani i dućani, uske krivudave ulice i neobične kuće obeležje su ovog neobičnog grada. Dve najpoznatije plaže, Kejkubat i Kleopatrina plaža pružaju se kilometrima uz obalu, a brojni kafići i klubovi organizuju fantastične noćne žurke do ranih jutarnjih sati. Agencija „Travelland“ nudi veliki izbor hotela sa kvalitetnom uslugom u okolini Alanje, gde do kraja januara, možete obezbediti savršeno letovanje po ceni već od 329€!

Side Beach

Zapadno od Alanje, nalazi se grad Side, bogat spomenicima iz antičkog perioda neprocenjive lepote. Neizbrisiv trag u ovom mestu ostavilo je čak 12 civilizacija, čiji se tragovi mogu videti na svakom koraku. U zaleđu starog gradskog jezgra razvio se moderan Side sa desetinama hotela, resorta i restorana. Samo 4 km severno, nalazi se grad Manavgat, poznat po veličanstvenim vodopadima, koji je nezaobilazno izletničko mesto svih turista koji se letuju u Sideu. Ovog leta, odmor ispunjen uzbudljivim sadržajima u Sideu možete priuštiti po ceni već od 699€.

Belek Beach

Na oko 30 km udaljenosti od Antalije leži urbano mesto Belek, poznato po plažama sa naizgled zlatnom bojom peska, luksuznim i moderno uređenim hotelima i resortima sa 5 zvezdica, šoping centrima, antičkim spomenicima, kao i prirodnim okruženjem od koga zastaje dah. Belek je i veliki centar golfa, pa iz godinu u godinu privlači veliki broj ljubitelja ovog sporta. Za letovanje u nekom od luksuznih hotela „Travelland“ je pripremio i do 40% popusta koji važi do kraja januara!

Delphin Imperial Lara / promo

Za sve hedoniste koji uživaju u luksuzu, raskoši, bogatim sadržajima i vrhunskoj usluzi od strane više nego ljubaznog osoblja, pravo mesto za odmor predstavlja Lara, u predgrađu Antalije. Obiluje prelepo uređenim prostranim plažama i luksuznim hotelima neverovatnog izgleda i izvanredne udobnosti koji zadovoljavaju sva čula. Lepota i moderan izgled obeležje su ovog mesta, a za sve one koji žele da provedu svoje letovanje u nekom do luksuznih hotela sa 5 zvezdica „Travelland“ je pripremio i do 30% popusta do kraja meseca!

Kemer Beach

Najzapadniji grad Antalijske regije je Kemer, na 40 km zapadno od Antalije. Smešten između padina planine Taurus i Sredozemnog mora predstavlja savršen mozaik prirodnih lepota – mora planine i borovih šuma. Obala duga više od 50 km krije neke od najlepših netaknutih šljunkovitih i kamenitih plaža. Prijatna mediteranska klima stvara savršene uslove za ispunjen porodični odmor, a svi oni željni avantura neverovatno lep Gojnuk kanjon, kao i mnoge druge prirodne atrakcije ovog mesta. Grad Kemer obiluje klubovima, barovima i restoranima, marinom i prelepim plažama sa plavom zastavicom. Ako želite da rezervišete svoj odmor u Kemeru, to možete učitini po ceni već od 629€.

Apolonov hram, Side

Zainteresovani za letovanje u Turskoj, rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.