Izvor: B92

Organizovanje godišnjeg odmora vam zadaje brige? Zaboravite na njih jer je „Travelland“ samo za vas pripremio ponudu koju ne možete odbiti! Požurite i rezervišite svoje letovanje i ostvarite sjajne popuste!

Popularnost Grčke među turistima opravdava činjenica da je pogodna za sve: idealna za mlade koji su željni avanture i provoda, porodice sa decom kojima je od ključnog značaja sigurnost i kvalitetan smeštaj i one starije koji vole da uživaju u miru.

Grand Otel

Halkidiki godnama privlači ogroman broj turista, a posetiocima nudi veliki izbor raznovrsnih sadržaja. Iz bogate ponude u letovalištu Hanioti „Travelland“ izdvaja jedan luksuzni hotel iz kategorije četiri zvezdice.

Grand Otel raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži, a od ostalih sadržaja tu su moderna konferencijska sala, servis za pranje veša, menjačnica, rent-a-car, masaža, punkt sa sportovima na vodi, TV sala, stolovi za stoni tenis i još mnogo toga. Prostrane i klimatizovane sobe, opremljene su po najnovijim standardima i svakom gostu pružaju osećaj sigurnosti i spokoja.

Grand Otel

Ako je Grand Otel hotel vaša sledeća stanica možete ostvariti i do 43% popusta! Dvoje odraslih sa dva deteta mogu ostvariti 7 noćenja po ceni već od 427€!!!

Miraggio Thermal & Spa

Na jugu Kasandre, poslednjeg prsta Halkidikija, nedaleko od mesta Paljuri nalazi se hotel Miraggio sa 5 zvezdica. Hotel je izgrađen u prelepom prirodnom okruženju odakle se pruža pogled na Egejsko more. Izlazi na bajkovitu peskovito-šljunkovitu Kanistro plažu. Raspolaže otvorenim bazenom i luksuznim spa centrom, sportskim terenima, brojnim otvorenim bazenima, barovima, restoranima, sadržajima za najmlađe i mnogim drugim. Pojedine smeštajne jedinice imaju sopstveni bazen a svaka smeštajna jedinica sadrži klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i terasu ili balkon sa pogledom na more ili na vrt.

Cronwell Platamon

Olimpska regija svojom raznolikošću, blagom klimom i bogatim sadržajem godinama unazad privlači veliki broj posetilaca. ,,Travelland’’ preporučuje luksuzni hotel Cronwell Platamon, resort sa 5 zvezdica. Smešten je u naselju Platamon, na oko 35 kilometara od mesta Katerini, u podnožju Olimpa. Prelepo okruženje koje predstavlja spoj mora i planine idealno je za porodice sa decom zbog prijatne klime. Hotel poseduje nekoliko restorana, bar, bar na bazenu i na plaži, nekoliko otvorenih bazena, zatvoreni bazen u okviru spa centra koji se prostire na površini od 1500 m² i pruža jedinstveno wellness iskustvo. Odmaralište poseduje i akva park sa preko 40 vodenih atrakcija za izvrsnu zabavu svih gostiju.

Cronwell Sermilia

Imajte na umu da je interesovanje za ove sjajne ponude zaista veliko i da se u svakom od pomenutih hotela traži soba više. Kako bi na vreme rezervisali odmor, ,,Travelland” će samo za vas biti otvoren i u nedelju 12.8.2018. od 10 do 17h!!!

Miraggio Thermal & Spa

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.