Šta vas očekuje na Grčkom vikendu u Beogradu?

U okviru izložbe 3. Grčki vikend u Beogradu, od 12. do 13. Maja 2018 na centralnom trgu Beograda (Trg Republike, Knez Mihailova ulica), Region Centralne Makedonije organizovace paralelno i predstavljanje sa glavnim ciljem da utvrdi svoj položaj na turističkom tržištu Srbije, koja je godinama jedna od vodećih zemalja zainteresovanih za Grčki turizam na Balkanu.

Izvor: PR ČLANAK
Podeli
foto: thinkstock
foto: thinkstock

Ovo predstavljanje sa temom Turisticke rute regiona Centralne Makedonije, koje će se održati na štandu regiona, u subotu 12/05/2018 u 17.00 časova, ima za cilj da upozna zainteresovane sa lepotama regije, na prostoru izložbe, dokazujući tako još jednom svoju uspešnost na turističkom tržištu i utvrđujući snažne tradicionalne veze regije Centralne Makedonije i Srbije, toliko snažne, kao što je i interesovanje srpskih turista za ovu regiju.

Ova izložba je samo nastavak već uspešnih predstavljanja proteklih godina, festivalskog je karaktera i pod nazivom 3. Grčki vikend u Beogradu, a organizovana je od strane Grčke Turističke Organizacije-EOT u saradnji sa Nacionalnom tirističkom organizacijom Srbije, Grčke ambasade u Beogradu, Helenske biznis fondacije (Hellenic Business Association), turističke organizacije Beograda, Vlade i Grada Beograda.

Ovaj događaj daje priliku izlagačima i učesnicima da se predstave Srpskom tržištu i istovremeno daje mogućnost da se promoviše grčka tradicija i kultura, grčka muzika, kvalitet grčkih proizvoda i Grčka kao savršena turistička destinacija.

PR

Kako provesti vikend u Segedinu na najbolji mogući način?

Najznačajniji prirodni resursi sunčane velike južne ravnice su njene lekovite i termalne vode, kao i razne banje. Isprobajte lekovite moći lekovitog blata u banjskom kompleksu u Makou koji podseća na katedralu ili isprobajte najveći vodeni tobogan u Evropi u Segedinu gde možete da istražujete ulice koje imaju jedinstvenu mediteransku atmosferu i otkrijte zgrade koje je projektovao „mađarski Gaudi”, poznati arhitekta Ede Mađar.

PR utorak 22.05. 11:00 Komentara: 14

Kompanija Fly Fly osvojila finale EY Preduzetnik Godine

Revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) dodelila je 22. februara nagradu EY Preduzetnik godine za 2017. godinu, a na gala večeri u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency u Beogradu proglašeni su dobitnici i u kategorijama EY Brzorastući Preduzetnik godine i EY Inovativni Preduzetnik godine.

PR utorak 27.02. 09:00 Komentara: 0
strana 1 od 7 idi na stranu