foto: thinkstock
foto: thinkstock

Šta vas očekuje na Grčkom vikendu u Beogradu?

Podeli

U okviru izložbe 3. Grčki vikend u Beogradu, od 12. do 13. Maja 2018 na centralnom trgu Beograda (Trg Republike, Knez Mihailova ulica), Region Centralne Makedonije organizovace paralelno i predstavljanje sa glavnim ciljem da utvrdi svoj položaj na turističkom tržištu Srbije, koja je godinama jedna od vodećih zemalja zainteresovanih za Grčki turizam na Balkanu.

Ovo predstavljanje sa temom Turisticke rute regiona Centralne Makedonije, koje će se održati na štandu regiona, u subotu 12/05/2018 u 17.00 časova, ima za cilj da upozna zainteresovane sa lepotama regije, na prostoru izložbe, dokazujući tako još jednom svoju uspešnost na turističkom tržištu i utvrđujući snažne tradicionalne veze regije Centralne Makedonije i Srbije, toliko snažne, kao što je i interesovanje srpskih turista za ovu regiju.

Ova izložba je samo nastavak već uspešnih predstavljanja proteklih godina, festivalskog je karaktera i pod nazivom 3. Grčki vikend u Beogradu, a organizovana je od strane Grčke Turističke Organizacije-EOT u saradnji sa Nacionalnom tirističkom organizacijom Srbije, Grčke ambasade u Beogradu, Helenske biznis fondacije (Hellenic Business Association), turističke organizacije Beograda, Vlade i Grada Beograda.

Ovaj događaj daje priliku izlagačima i učesnicima da se predstave Srpskom tržištu i istovremeno daje mogućnost da se promoviše grčka tradicija i kultura, grčka muzika, kvalitet grčkih proizvoda i Grčka kao savršena turistička destinacija.

Pratite 92Putovanja na Instagramu!

Senzacionalni popusti i do 60 odsto za leto 2019.

Početak godine vreme je za nove želje, planove i poduhvate, stoga je pravi trenutak za razmišljanje o letnjem odmoru. Ukolko planirate da savršeni odmor provedete na sunčanim plažama Grčke, turistička agencija „Travelland“ može vam pomoći u izboru idealnog smeštaja za vas i vašu porodicu. Rezervišite smeštaj i ostvarite i do 60 odsto popusta!

strana 1 od 16 idi na stranu