Izvor: B92

Revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) dodelila je 22. februara nagradu EY Preduzetnik godine za 2017. godinu, a na gala večeri u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency u Beogradu proglašeni su dobitnici i u kategorijama EY Brzorastući Preduzetnik godine i EY Inovativni Preduzetnik godine.

Ispred kompanije Fly Fly Travel, koja se našla u najužem izboru za EY Preduzetnika godine, događaju su prisustvovali Bojan Stupar i Igor Vujović Nađ. Igor Vujović Nađ podelio je svoje utiske sa dodele, izjavivši: „Velika nam je čast što je E&Y prepoznao kvalitet kome stremimo u svakodnevnom poslovanju. Jako je važno ne samo za sve nominovane za ovu nagradu, već i za Srbiju da pokažemo svetu da je preduzetništvo veoma jaka grana kod nas i zato svi ponosno dajemo svoj doprinos poboljšanju te svesti.“

Fly Fly Travel se tako našao među najboljima u izboru za ovo prestižno priznanje, za koje se ove godine takmičilo čak 33 kandidata iz 29 kompanija, koji posluju u osam različitih industrija i zapošljavaju 4.000 ljudi. Kriterijumi po kojima se ova kompanija našla među finalistima su preduzetnički duh, inovativnost, strateško usmerenje, finansijski pokazatelji i nacionalni ili regionalni domet. Kompanija je dobitnik mnogih priznanja za najbolju turističku agenciju, među kojima se izdvajaju: Brand Leader Award, Zlatno turističko srce, Serbian Brend, Business Partner i Top Serbian Brands Award.

E&Y Preduzetnik godine je globalni program za promociju najboljih svetskih preduzetnika, prisutan u gotovo 60 zemalja. Svrha je promocija značaja preduzetničkog sektora, nagrađivanje najboljih i ohrabrivanje drugih da krenu njihovim stopama ka uspehu. Priznanje je uspostavljeno pre šest godina i od tada svedoči o sve većem broju kvalitetnih privrednika u Srbiji.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.