Izvor: B92

Hodges Bay Resort & Spa kompleks prošao je kroz proces ekspanzije vredan 100 miliona dolara…

Sa 365 predivnih plaža sa belim peskom i bogatom istorijom jahtinga zboje je postala jedno od omiljenih mesta za ljubitelje mora, Antigva je pravi dragulj. Uprkos svim pohvalama, ovo ostrvo ima veoma malo luksuznih smeštaja u ponudi, što konačno počinje da se menja. Rosewood planira da uvede svoje odmaralište za nekoliko godina, dok od prošlog decembra, putici namernici imaju priliku da sasvim novi posed nazovu svojim domom na ovoj nekadašnjoj britanskoj koloniji.

Hodges Bay Resort & Spa je dodao kolekciju od 79 luksuznih smeštajnih jedinica vrednih 100 miliona dolara ovog destinaciji. Počevši od 46 kvadrata, sve sobe odmarališta poseduju privatne balkone i najnoviju tehnologiju, uključujući Amazon Echo za glasovnu kontrolu usluga konsijerža. Ako vam je potreban dodatni prostor, onda će vam se dopasti prostrane vile, koje imaju od jedne do četiri spavaće sobe i mere do 350 kvadrata. Najveća od njih prostire se na tri sprata, a poseduje privatni infiniti bazen i savitljiva staklena vrata za idilično uživanje u ostrvskom načinu života.

Kako bi vam popunili vreme, ovaj posed vam nudi čitav niz aktivnosti i usluga. Možete uživati u moru, posetiti obližnja ostrva, roniti ili upijati energiju romantičnih zalazaka sunca. Ako preferirate vreme provedeno na kopnu, znajte da su vam ovde na raspolaganju dva bazena: jedan je namenjen porodicama, dok je drugi kreiran samo za odrasle i nalazi se nadomak plaže, a poseduje svoj sopstveni bar.

Ukoliko ste naklonjeni wellnessu, umirujući spa centar sa saunom i parnom sobom će vas oduševiti, kao i dva teniska terena, vrhunski fitness centar i prostor za vežbanje joge i pilatesa. Nijedno odmaralište ne bi bilo kompletno bez nekoliko restorana, a ovo u svojoj ponudi ima tri. Verujemo da ćete biti zadovoljni.

izvor: LuxLife

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.