Warwick Long Bay / thinsktock
Warwick Long Bay / thinsktock

Najlepše skrivene plaže na jednom od najegzotičnijih ostrva na svetu

Podeli

Poseta plaži zvuči kao zaista sjajna ideja u teoriji, ali to ne mora biti baš tako u praksi…

Pronalazak lepog mesta za sunčanje i uživanje među gomilom drugih ljudi koji žele isto može vas lako odvratiti od te ideje, posebno ukoliko ste želeli da se odmarate u miru i tišini. Ipak, ako ste planirali da posetite Bermude u skorije vreme, znajte da, pored javnih i poznatih plaža koje vam ova destinaciaj nudi, postoji izobilje skrivenih rajeva, koji samo čekaju na vas da ih otkrijete.

Skrivene plaže su na Bermudima daleko uobičajenije nego što bi neko pomislio. Ako želite plažu na kojoj se možete opustiti bez buke i jurnjave, lopte koja vam remeti dremku i slično, ovde ćete naći upravo ono što tražite.

"LuxLife" vam ovoga puta predstavlja četiri izolovane plaže koje možete posetiti i zaista otkriti čari odmora.

Whale Bay

Whale Bay
Whale Bay

Sa svojim mekanim peščanim obalama i predivnom plavom vodom, ova popularna ribarska destinacija sjajna je za sunčanje i plivanje. Ogromna površina će vam dati priliku da se pozabavite čime god dok ste tamo – možete naravno plivati, odmarati, obedovati, čitati na miru ili fotografisati lepotu koja se nalazi svuda oko vas.

Warwick Long Bay

Warwick Longbay
Warwick Longbay

Ova lokacija je pomalo paradoksalna, jer je u pitanju jedna od najpoznatijih skrivenih plaža na ovoj destinaciji. Uprkos činjenici da praktično svi znaju za nju, ova plaža ima i dalje oko sebe veo izolacije zbog oštrih stena i strmih brda. Sjajna je za sve one ljude koji žele u potpunosti da izbegnu prisustvo bilo koga drugog dok se opuštaju.

Church Bay

Church Bay
Church Bay

Ova poznata ronilačka destiancija savršena je za više od uživanja u prethodno pomenutom sportu. Kratka šetnja drvenim stepeništem daće turistima priliku da uživaju u pogledu na koralni greben iz male uvale koja je udobna i prijatna na svaki mogući način. Bilo da plivate ili ronite, svetlucava voda okeana ovog dela sveta će vam dati priliku da se susretnete licem u lice sa brojnim vodenim stvorenjima.

Cooper's Island

Cooper's Island
Cooper's Island

Nekada područje rezervisano za američku vojsku i Nasu, ova plaža uspela je da ostane tajna. Putovanje do ovog mesta je izazovno za neke, ali svako ko je posetio tvrdi da vredi truda. Turisti ovde mogu plivati, posetiti prirodni rezervat ili šetati ostrvom kako bi upili svu lepotu koju im ono nudi.

Koju god plažu da odaberete, uvidećete i sami da se ovde možete naći u samoći, bez smetnje i u potpunoj privatnosti. Sigurni smo da će vam takav tip odmora biti daleko prijatniji.

strana 1 od 29 idi na stranu