Svet 0

07.05.2024.

21:01

Haos u Atini: Sukob propalestinskih demonstranata i policije VIDEO

U Atini je danas došlo do sukoba propalestinskih demonstranata i policije, javlja Katimerini.

Izvor: Tanjug

Haos u Atini: Sukob propalestinskih demonstranata i policije VIDEO
Tanjug/Joshua L. Jones/Athens Banner-Herald via AP

Podeli:

Do nereda je došlo kada su neki od oko 1.000 okupljenih pokušali da se popnu na ogradu egipatske ambasade, na Trgu Sintagma u glavnom gradu.

Policija za razbijanje demonstracija koristila je pendreke, suzavac i šok bombe kako bi odgurnula demonstrante i formirala kordon ispred ambasade.

Nekoliko minuta ranije, suzavac je bio korišćen kada su demonstranti pokušali da se približe Grobu Neznanog junaka, ispod zgrade parlamenta.

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

9 h

Podeli: