Hrvati bi se odrekli seksa za finale EP

Da Hrvati zaista vole najvažniju sporednu stvar na svetu, pokazalo je i jedno nedavno sprovedeno istraživanje o stavovima navijača prema Evropskom fudbalskom prvenstvu, koje je sproveo Centar za istraživanje tržišta GfK.

Život

Izvor: B92

Sreda, 30.05.2012.

14:45

Default images

Prema rezultatima, za njih 42 odsto prava ljubav prema fudbalu znači spremnost da se zapute se u Poljsku i Ukrajinu bez ijedne kune u džepu, a za njih 39 posto, da zapevaju hrvatsku himnu pred milionskim auditorijumom bez obzira na glasovne mogućnosti i muzički talenat.

Istraživanje koje je sprovedeno na uzorku od 200 muškaraca starosti između 25 i 39 godina, dalo je još neke zanimljive podatke.

Naime, za besplatne karte i put u Poljsku i Ukrajinu čak 42 odsto Hrvata pristalo bi da obrije glavu, a njih 15 posto odigralo bi utakmicu u tangama i to na centralnom gradskom trgu.

Takođe, više od polovine Hrvata spremno bi se odreklo hrane, tuširanja ili seksa za prolazak Hrvatske u finale. Isto tako, istraživanje je pokazalo da više od polovine Hrvata, istinsko Euro iskustvo najviše povezuje s euforijom navijanja za nacionalnu reprezentaciju u omiljenom kafiću ili kod kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: