Milka čokolade za Milka tele

Interesovanje medija i komšija porodice Glavonjić ne jenjava otkad se pročulo da se u štali te porodice 28. decembra prošle godine rodilo tele lila boje, pa je na njihovu adresu stigao i veliki paket Milka čokolada.

Život

Izvor: B92

Sreda, 18.01.2012.

16:14

Default images

Tele lila boje, jedinstveno u svetu i do sada viđeno samo na reklamama za "Milka'' čokolade, domaćica Rada Glavonjić iz sela Jezdine kod Čačka od milošte zove Milkan.

Milka brend tim posetio je Glavonjiće, uručio im poklon paket i poželeo svim članovima porodice i lila teletu da budu zdravi i srećni.

"Vest da je krava porodice Glavonjić otelila lila tele svakako govori o tome da je ova porodica jedna od najnežnijih u Srbiji, s obzirom na to da su dobili na dar najnežnije", navedeno je u saopštenju "Kraft foods East Adriatic“ i "Milka" tima.

Više fotografija neobičnog teleta pogledajte u našoj Galeriji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: