Otkriven fenomen letećih tanjira?

Prema tvrdnjama Mehrana Tavakolia Keše, iranskog inženjera koji se oglasio ovih dana putem svog bloga, leteći tanjiri su produkt iranskog svemirskog programa, piše Wired.com.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 15.01.2012.

11:53

Default images

Nakon što je američka bespilotna letelica završila u rukama Irana, navodni začetnik akcije koja je prizemljila letelicu odlučio je da progovori o tehnologiji kojom su to ostvarili.

U svom objašnjenju navodi da je korišćena napredna tehnologija iranskog svemirskog programa, koja uključuje i prave leteće tanjire. Ove letelice koristile su polja sile i vučni vazduh kako bi sigurno i bez oštećenja prizemljile američku letelicu.

Osim što se hvali svojim dostignućima, Keše tvrdi da je tehnologija koju Iran razvija inspirisana vanzemaljskim tehnologijama i poziva na prestanak ratova i agresija u svetu i želi da podeli svoja znanja sa svetskim naučnicima i omogući svim nacijama sveta pristup "revolucionarnim svemirskim tehnologijama koje će nas ujediniti u mirovnoj, a ne ratnoj trci."

Ovu vest nisu komentarisali iz Pentagona, ali njihov PR Džordž Litl u šali poručuje Iranu da im vrate lightsaber. Neki veruju da je i Amerika u posedu vanzemaljske tehnologije, kojom je možda inspirisana i bespilotna letelica nevidljiva radaru koje se dočepao Iran.

Da li to znači da svetske nacije beskrajne potencijale vanzemaljske tehnologije već sada koriste u ratne svrhe, umesto da pokušavajaju da otkriju tajne istraživanja svemira?

Mnogi misle da je upravo o tome reč i da nam pre pravog istraživanja svemira predstoji dugo razdoblje borbe za dominaciju nad Zemljom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: