Život

Ponedeljak, 17.10.2011.

17:00

Šta sve možete sa venčanicom bivše (FOTO)

Nakon što je 2009. Kevina Kotera žena ostavila posle 12 godina braka rešio je da posluša njen savet i uradi šta god želi sa njenom skupocenom venčanicom.

Izvor: B92

Default images

Koter je nakon odlaska svoje žene odlučio da pronađe 101 način da iskoristi ostavljenu venčanicu – njome je čistio patike za fudbal, prao sudove, plašio ptice i čistio zube vlaknima.

Ideja da bes i razočaranje pretvori u nešto korisno rezultovala je objavljivanjem knjige sa slikama svih funkcija i neprijatnih poslova koje je venčanica obavila u njegovom životu.

„Mislim da su fotografije većinom duhovite i nadam se da će barem malo pomoći ljudima koji prolaze kroz isto što i ja. Celo iskustvo za mene je imalo skoro terapeutsko dejstvo, čak sam i svoju bivšu ženu obavestio o projektu, i bila je izuzetno šokirana“, izjavio je Koter.

Više fotografija možete pogledati u našoj Galeriji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

12 h

Podeli: