Život

Utorak, 19.09.2023.

10:50

Glumica Milena Radulović svedoči protiv Aleksića: U sud stigla u pratnji dečka FOTO

Glumica Milena Radulović stigla je u Viši sud gde treba da svedoči kao oštećena u postupku protiv Miroslava Aleksića, koji je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole.

Izvor: Tanjug

Glumica Milena Radulović svedoči protiv Aleksića: U sud stigla u pratnji dečka FOTO
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Radulović je došla u pratnji svog dečka, pevača "Beogradskog sindikata" Ognjena Jankovića, a kao podrška došao je i glumac Milan Marić.

Očekuje se uskoro da dođe i optuženi Aleksić.
Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Ispred Palate pravde, kao i prethodni put, stoje aktivisti sa transparentom na kom piše "Verujemo Mileni Radulović".

Aleksić se brani sa slobode pošto mu je 10. marta prošle godine ukinut kućnog pritvora u kom je bio od 10. septembra 2021. godine. Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.
Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara 2021. godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta prošle godine ukinut i kućni pritvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: