Gola žena sedela u jutarnjem programu bez blama, a razlog je tek šokantan VIDEO

Urednici jutarnjeg programa "Good morning Britan" pozvali su nudiskinju Helen Beriman, koja se u emisiju pojavila "kao od majke rođena".

Život

Izvor: B92

Utorak, 30.05.2023.

12:54

Gola žena sedela u jutarnjem programu bez blama, a razlog je tek šokantan VIDEO
Foto: Profimedia

Kako gradske vlasti u Londonu dobijaju sve veći broj žalbi na broj nudista, koji se sunčaju potpuno goli u parkovima, Helen je pozvana u emisiju da govori o aktuelnoj temi.

Međutim, čini se da za Helen nudizam nije ni najmanji problem, pa je rešila da se naga pojavi pred milionima.

"Od svih mogućih stvari koje se događaju u svetu, sunčanje u parku je ilegalno. Da li je mirno sunčanje u skrivenom uglu parka toliki problem? Ne postoji ništa važnije od toga?", rekla je Helen.

"Meni smeta. Otišao sam u park da bih gledao zelenilo i ptice. To je jedino što zaista želim da vidim. Imam problem sa vašim ponašanjem jer je sebično. Svet se ne vrti oko vas i vaše potrebe za osnaživanjem ljudi da prihvate svoje telo. Razmem pokret pozitivnog odnosa prema telu, ali ne uzimate u obzir da neke ljude to uznemirava", rekao je Nik.

Helen je kratko odgovorila:

"To je samo telo."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: