Tom Hardi urniše protivnika: Ruši ga, baca i na kraju savladava jednim potezom VIDEO

Britanska ali ujedno i holivudska zvezda Tom Hardi, osim što je hvaljen glumac, takođe je vrhunski BJJ borac.

Život

Izvor: B92

Sreda, 29.03.2023.

20:51

Tom Hardi urniše protivnika: Ruši ga, baca i na kraju savladava jednim potezom VIDEO
Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Prošle godine se sasvim slučajno pročulo da Hardi trenira ovu borilačku veštinu, i to kada su njegove slike s jednog turnira, koji je i osvojio, osvanule na društvenim mrežama.

Hardi je sada snimljen na džiju-džicu turniru u Italiji koji se održao proteklog vikenda. Navijači iz publike uspeli su nakratko da snime njegove poteze, koji deluju vrlo impresivno. Hardi je snimljen kako radi vrlo efektno rušenje, baca protivnika i dovodi ga u parter te ga tamo savladava i osvaja bodove. Hardi je krajem prošle godine osvojio zlatnu medalju na turniru u Engleskoj, a čak je pokušao i da sakrije svoje prisustvo pomalo zapuštenim izgledom, kao i prijavom pod pravim imenom Edvard Hardi, ali nije mu uspelo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: