Ronaldo, šta si to pojeo? Navijači šokirani potezom na utakmici, nešto je sakrio u šorc VIDEO

U toku je svetsko prvenstvo u Kataru, kamere su pokrile svaki ugao terena, ali portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda izgleda to ne zanima.

Život

Izvor: B92

Petak, 25.11.2022.

14:02

Ronaldo, šta si to pojeo? Navijači šokirani potezom na utakmici, nešto je sakrio u šorc VIDEO
Foto:EPA/ROLEX DELA PENA

Naime, u toku meča Portugalija-Gana, fudbaler Kristijano Ronaldo je usnimljen kako tokom utakmice stavlja ruku u šorc i kasnije vadi i kreće da žvaće nešto što podseća na žvaku.

Na Tviteru se pojavio snimak koji potvrđuje celu situaciju i potez fudbalera koji je šokiralo mnoge navijače. Logično, većina raspravlja o tome šta je to mogao da stavi u usta.

Podsećamo, Ronaldo je na pomenutom meču postigao pogodak kojim je postavio rekord koji će bilo ko veoma teško dostići. Naime, Portugalac je prvi igrač u istoriji fudbala koji je postigao pogodak na pet uzastopnih svetskih prvenstava, a pogodio je sa bele tačke u pobedi protiv Gane rezultatom 3:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: