Selektor bez dlake na jeziku: "Seks pred meč? Normalno", "Orgije nisu idealne, ali hej!"

Selektor španske reprezentacije Luis Enrike na Tviteru je odgovarao na pitanja navijača tokom Svetskog prvenstva u Kataru, a jedno je bilo posebno zanimljivo, jer se ticalo zabrane seksa igračima pred susret sa drugim timom.

Život

Izvor: B92

Petak, 25.11.2022.

12:14

Selektor bez dlake na jeziku:
Foto: Profimedia

"Smešno je igračima zabraniti seks pre utakmice. To je sasvim normalno. Orgije noć pre utakmice očito nisu idealne, ali hej...", napisao je on.

"Kada sam bio trener u klubu, igrači su noć pre utakmice bili kod kuće i to me nije zabrinjavalo. Oni to rade zato što žele i treba. Zdravorazumski ponavljam - svako sa svojim partnerom. Kada sam igrao, ako sam noć pre utakmice bio kod kuće sa svojom ženom, radili smo što smo morali", odgovorio je Enrike.

Španija se nalazi u grupi E s Japanom, Nemačkom i Kostarikom. Grupa E u nokaut-fazi sreće se sa grupom F u kojoj su Hrvatska, Belgija, Maroko i Kanada. Španija je u prvoj utakmici pobedila Kostariku 7:0, dok će u drugom kolu igrati protiv Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: