Život

Ponedeljak, 28.02.2022.

08:09

Poznati holivudski par obećao novčanu pomoć ukrajinskim izbeglicama

Glumački i bračni par Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli daće milion dolara pomoći raseljenim Ukrajincima, napisao je Rejnolds na Tviteru u subotu.

Izvor: B92

Poznati holivudski par obećao novčanu pomoć ukrajinskim izbeglicama
Foto: Profimedia

Od nedelje, otprilike 368.000 ukrajinskih izbeglica stiglo je u susedne zemlje, prema podacima Visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za izbeglice.

"Za 48 sati, bezbroj Ukrajinaca je bilo primorano da napusti svoje domove u susedne zemlje. Potrebna im je zaštita. Kada donirate, mi ćemo dati do 1.000.000 dolara, stvarajući duplu podršku", rekao je Rejnolds u retvitu SAD za nalog UNHCR-a.
Na Instagramu, Lajvli je podelila sličnu poruku.

"@usaforunhcr pruža pomoć za spasavanje života, a takođe sarađuje sa susednim zemljama kako bi se osigurala zaštita ovim porodicama", napisala je Lajvli na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: