Srpska jutjuberka izvršila samoubistvo

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) oduzela je sebi život, preneli su domaći mediji.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 09.12.2021.

12:58

Srpska jutjuberka izvršila samoubistvo
Foto: Printskrin/TV Prva

Informaciju o smrti mlade influenserke potvrdila je i njena majka Nataša Đukić, objavom na Instagramu.

MUP izdao saopštenje povodom smrti jutjuberke

"Sa ogromnim bolom vas obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti", napisala je ona.
Prijateljica Kristine Đukić, influenserka Laura Tešanović, takođe je potvrdila vest da je njena prijateljica Kika preminula u sredu, u večernjim satima.

"Na našu i vašu veliku žalost moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama... Preminula je u sredu u večernjim satima. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavali... Volim te Kika zauvek rest in peace", napisala je ona.

Od Kristine se oprostio i influenser Miloš Bajić, poznatiji kao Miloš HD, koji je otkrio da se sumnja na samoubistvo.

"Najviše bih voleo da ovo i jeste glupa šala ili prenk, ali nije. Situacija je ozbiljna i ne mogu svima da odgovorim trenutno, sumnja se na samoubistvo, i ne mogu više ništa da pišem", napisao je on. Kika Đukić bila je srpska gejmerka i influenserka čiji kanal "K1KA" na Jutjubu trenutno prati oko 700.000 pratilaca. Ona je na toj platformi objavila poslednji video-snimak pre četiri dana, a sada se ispod tog snimka nižu komentari u vezi sa njenim odlaskom. Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, a pošto nije bila odličan đak i nije imala dovoljno bodova da u prvom krugu upiše srednju školu koju je želela, majka ju je upisala u Srednju železničku školu.

Kako je u jednom video-snimku ispričala, prvi dan je umesto u Železničku otišla u Elektrotehničku školu "Rade Končar". Rukovodstvo škole je posle prvog časa došlo do zaključka da je nema ni na jednom spisku, te su je uputili u Železničku, koja je udaljena dvestotinjak metara od te škole.

Upisana je u razred mašinovođa, ali se tu nije dugo zadržala nego se prebacila u trgovačku školu.

U istoj ispovesti je svojim pratiocima priznala da su je svi ispočetka znali kao devojku koja je promašila školu, a potom i po tome što je jutjuberka i gejmerka. Kako je jednom prilikom rekla, bila je odličan đak, ali je imala dovoljno vremena da se posveti snimanju klipova za Jutjub.

Preko "Minecrafta" do najbrže rastućeg kanala na Balkanu, stoji u njenoj biografiji na Biografija.org.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

207 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: