Tošetova menadžerka dobila pitanje o njemu, ona se zbunila: "Nisam očekivala..." VIDEO

Nakon saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao Toše Proeski, njegova menadžerka Ljiljana Petrović potpuno se povukla iz sveta estrade i javnog života i počela je da se bavi uzgojem lavande.

Život

Izvor: B92, Prva TV

Ponedeljak, 28.06.2021.

16:06

Tošetova menadžerka dobila pitanje o njemu, ona se zbunila:
Foto: Printscreen/Prva TV

Ljiljana Petrović se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti, a u emisiji "Jutro na Prvoj", uključila se u program sa svoje plantaže lavande, koju je počela da gaji nakon smrti Tošeta Proeskog.

Voditelj ju je pitao da li našla mir na plantaži, a Ljiljana Petrović je odgovorila da je zatečena tim pitanjem.

"Nisam očekivala ovo pitanje", zastala je Petrovićeva. Onda je rekla: "Ne možeš nikad da nađeš mir. Možeš da naučiš da se nosiš s tim", rekla je Ljiljana Petrović.

Podsetimo, Toše Proeski poginuo je 16. oktobra 2007. godine na auto-putu A3, na putu iz Skoplja za Zagreb. Automobil koji je vozio Georgij Georgijevski udario je u teretno vozilo nakon što je vozač zaspao za volanom.

Menadžerka Ljiljana Petrović, koja je tada lakše povređena, spavala je u trenutku nesreće, baš kao i Toše. Međutim, on je nažalost preminuo na mestu nesreće od posledica povrede kičme.

Pogledajte prilog:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: