Damijanu Davidu javila se i Majli Sajrus

Evrovizijski pobednik, italijanski bend Maneskin, otkrio je da će raditi mnogo da ostvare muzičku saradnju sa zvezdom Majli Sajrus - nakon što im je pevačica poslala čestitke posle njihovog trijumfa u Roterdamu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 08.06.2021.

10:47

Damijanu Davidu javila se i Majli Sajrus
Foto: EPA-EFE/SANDER KONING / POOL

Italijanski rokeri su oduševljeni svojim uspehom na ovogodišnjem muzičkom takmičenju u Roterdamu i već sanjaju o svetskoj turneji.

Prava borba na Evrosongu vodila se između - Albanaca i Srba?

"Neki od umetnika kojima se najviše obraćamo porukama pohvalili su nas i rekli da nas vole. Imali smo poruke od benda Franc Ferdinand i Majli. Da, ta Majli Sajrus! Moraćemo da je ubedimo da radi sa nama. Možemo joj poslati stotine tekstova na Instagramu", rekla je basistkinja ovog sastava Viktorija de Anđelis.
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL
Sa svojim pobedničkim singlom "Zitti E Buoni", koji se nalazi na 1. mestu top-lista u 30 zemalja, grupa se još uvek suočava sa usponima i padovima međunarodne slave. Ali, kada su spekulacije o konzumiranju kokaina rešene jer se podvrgao testiranjem na drogu, frontmen Damijano David otkrio je da mu je za dobar provod potrebna samo voda.

Uraganke za B92.net: "Svako ima pravo na svoje mišljenje i ukus"

"Čitav svet oko nas se promenio očigledno i sada imamo priliku da radimo sa najboljim profesionalcima na svetu’, rekao je pevač.

Zatim je dodao: "Ali iza scene nismo toliko ozbiljni kada moramo da postavimo zahteve. Tražim flašu vode - sa slamkom!"
Foto: EPA-EFE/ROBIN VAN LONKHUIJSEN
A Viktorija je otkrila da su njihovi životi sada "potpuno ludi".

"Organizujemo ogromne festivale i svirke širom Evrope. Više nemamo privatni život", navela je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: