Fanovi glumca u čudu: "Mislim da je tvoja ruka veličine mog buta"

Australijski glumac Kris Hemsvort na svom Instagram profilu ima novu objavu, a prati ga preko 49 miliona ljudi.

Život

Izvor: B92

Sreda, 02.06.2021.

12:46

Fanovi glumca u čudu:
Foto:EPA/STEVEN SAPHORE

"To je završetak "Thor Love and Thunder", takođe je i nacionalni "ne fleksuj" dan , pa sam smatrao da je ova super opuštena fotografija prikladna. Film će biti smešan, a možda će povući i srčanu nit ili dve. Puno ljubavi, puno groma! Hvala celoj glumačkoj ekipi i ekipi koja je napravila ovo još jedno neverovatno Marvelovo putovanje. Zakopčajte se, pripremite se i vidimo se u bioskopima".

To je napisao Kris pored fotografije na kojoj pozira u uskoj majici bez rukava sa rediteljem i glumcem Taikom Vaititijem.

Fanovi su mu za samo deset sati dali preko četiri miliona lajkova, a bili su prisutni i komplimenti i divljenje njegovom dobro građenom telu.

"Mislim da je tvoja ruka veličine mog buta", napisao mu je jedan umetnik, a oglasio se Krisov glumački kolega Dvejn Džonson. "Čestitam, brate", napisao je.
"Zaista moram da dovedem telo u formu", "Vežbaš li, Kris?", "Hvala Bogu da se vratio obučeni Thor", neki su od komentara.

Inače, novi Marvelov film o Toru premijerno će biti prikazan u maju sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: