Slučaj Lečić: Tužilaštvo još prikuplja dokaze

Tužilaštvo nastavlja sa proverama i prikupljanjem dokaza, rekli su iz Višeg javnog tužilaštva za B92.net o slučaju optužbi protiv glumca Branislava Lečića.

Život

Izvor: B92, Ti.K.

Ponedeljak, 29.03.2021.

16:07

Slučaj Lečić: Tužilaštvo još prikuplja dokaze
FOTO: TANJUG/ JADRANKA ILIC

Portparolka Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Ivana Rakočević rekla je da se zbog zaštite interesa učestnika u postupku ne mogu iznositi detalji slučaja.

"Tužilaštvo nastavlja sa proverama i prikupljanjem dokaza kako bismo bili u mogućnosti da donesemo javnotužilačku odluku u ovom predmetu", rekla je portparolka Višeg javnog tužilaštva za B92.net.

Podsetimo, nakon optužbi glumice Danijele Štajnfeld, Lečić je u petak u svojstvu građanina saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

On je sedam sati odgovorao na pitanja policje u Policijskog stanici 29. novembar u vezi sa tvrdnjama koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine i negirao je sve navode glumice.

Lečić je tada izbegao davanje izjava medijima jer je je policiju napustio na drugi izlaz, od onoga na koji je ušao i kod kojeg su ga čekali brojni novinari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

22 h

Podeli: