Sin Đorđa Balaševića: "Dete sam velikih, božanskih ljudi. Globalnih autoriteta"

Aleksa Balašević, sin Đorđa i Olivere, prošle godine pričao je o velikoj ljubavi oca i majke, te naglasio koliko je ponosan na činjenicu da je njihovo dete.

Život

Izvor: B92, index.hr

Ponedeljak, 22.02.2021.

12:27

Sin Đorđa Balaševića:
Foto: EPA/FEHIM DEMIR

"Danas je isuviše lako biti poznat, a ja nisam samo dete poznatih roditelja, već dete velikih ljudi. Božanskih. Jedne umetničke dinastije. Globalnih autoriteta", rekao je u intervjuu, prenosi Indeks.

"Dragi Đole, ja sam tvoj srpski jezik"

"Da li je to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost? Dođe na isto, kao kod svakog deteta, normalnog i ispravnog", dodao je.
Foto: EPA/ FEHIM DEMIR
Aleksa je tada pričao i o svojoj verenici Nikolini.

"Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigde na svetu. Mama me savetuje da i mi budemo jedinstveni. Uvek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drugačiji od drugih", zaključio je.

Đorđe i Olivera Balašević venčali su se 7. maja 1981. godine na skromnoj ceremoniji u Novom Sadu, a u braku su dobili dve ćerke, Jelenu i Jovanu, i sina Aleksu.

Đorđe Balašević je preminuo u petak 19. februara, a sahranjen je juče u Novom Sadu u najužem krugu porodice. Iz braka sa Oliverom ima ćerke Jelenu, Jovanu i sina Aleksu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: