Stalno ih je ljubio i govorio im da ih voli: Poslednje fotografije Kirka Daglasa sa porodicom

Kirk Daglas oduvek se ponosio svojom brojnom porodicom i često ju je isticao kao svoj najveći uspeh u životu. Pokojni glumac ima četiri sina, koji su mu podarili unučad i praunučad, a do poslednjeg dana trudio se da održi bliske odnose sa svim članovima porodice.

Život

Izvor: B92, index.hr

Četvrtak, 06.02.2020.

11:35

Stalno ih je ljubio i govorio im da ih voli: Poslednje fotografije Kirka Daglasa sa porodicom
Foto: Getty/Scott Gries / Staff

Poslednje fotografije legendarnog glumca objavio je njegov unuk Kameron na svom Instagramu. Fotografije su nastale u decembru, na 103. rođendan legende. Porodica je Kirku pripremila tortu s motivima Spartaka, njegove najpoznatije uloge, a svi su zajedno poslednji put i pozirali.

Porodično okupljanje Daglasovi su organizovali u avgustu prošle godine. Kirk Daglas se, kako je govorio, zbog distanciranog odnosa sa svojim ocem, trudio da bude najbolji otac na svetu.

"Stalno ih ljubim i govorim im da ih volim", rekao je jednom prilikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: