Glumac se razvodi posle 22 godine braka: "Zadržavaju blisko prijateljstvo" FOTO

Britanski glumac Kolin Firt i njegova supruga Livija objavili su da se razvode nakon 22 godine braka.

Život

Izvor: B92, Hina, N1

Nedelja, 15.12.2019.

09:08

Glumac se razvodi posle 22 godine braka:
Foto: Getty/Jason Kempin

Firt (59), poznat po ulogama "hladnih" Engleza u filmovima poput "Zapravo ljubav", "Dnevnik Bridžit Džons" ili televizijske filmske verzije "Gordost i predrasude", oženio se 1997. godine sa producentkinjom dokumentarnih filmova Livijom Giugioli.

"Kolin i Livija su se razdvojili. Zadržavaju blisko prijateljstvo i ostaju ujedinjeni u svojoj ljubavi prema deci", naveli su predstavnici para u saopštenju za javnost u kojem dodaju da par moli za privatnost kao i da neće davati bilo kakve komentare.
Foto: Getty/Chris Jackson
Firt, jedan od najomiljenijih britanskih glumaca, osvojio je Oskara i Zlatni globus 2011. godine za glavnu ulogu u filmu "Kraljev govor", u kojem je glumio kralja Džordža VI koji je imao problema s mucanjem.

Do odluke o razvodu dolazi nakon što se pre nekoliko godina par takođe bio razdvojio, a Livija Firt je naknadno objavila da je tokom tog razdoblja bila u vezi s italijanskim novinarom. Par je potom ponovo počeo da živi zajedno.

Kolin i Livija Firt imaju dva sina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: