"Bolje i od meča": Đoković slavio pobedu i napravio odličnu atmosferu

Poznato je da Novak Đoković voli da peva, igra i pravi dobru atmosferu. Najbolji teniser sveta je nakon što je porazio Huberta Hurkača, priredio kućnu žurku.

Život

Izvor: B92

Subota, 06.07.2019.

16:08

Foto:gettyimages/Shaun Botterill

Novak je deo proslave pobede nad Poljakom podelio i sa svojim pratiocima, čije je oduševljenje moglo da se vidi u komentarima.

Hiljade njegovih navijača moglo je da uživo vidi prenos na njegovom profilu kako pored Miljana Amanovića, fizioterapeuta, igra uz muzičke želje koje su mu ostavljali u komentarima.

Iako je u toku jedan od najvažnijih teniskih turnira, Novak je odlučio da se provede za vikend jer slede slobodna dva dana. Đoković je ponovo igrao uz čuveni “Gangnam stajl“, ali i uz arapsko-španski hit “Alabina“. Đuskao je i uz pesmu Mišela Tela “Ai se eu te pego“ i uz popularnog Džej Balvina i pesmu “Mi Gente“.

Na repertoaru su se našle i domaće pesme poput “Otkad sam se u tebe zaljubila“ od Dragane Mirković. Pesmu "200 na sat" Nole je pevao po "specijalnoj narudžbini" Dušana Borkovića, našeg automobiliste, piše Blic, i za tu pesmu je malo korigovao stajling tako što je ubacio majicu u šorts kao pravi “dizelaš“

“Ovo je bio vrhunac dana. Bolje i od meča!“ rekao je Novak nakon što je otpevao po pesmu za skoro svaki deo planete. Nakon što smo ga gledali kako igra uz muziku, u ponedeljak ćemo moći da gledamo kako igra na terenu protiv Iga Umbera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: