Turčin isprebijao našu lepoticu: "Pala sam u nesvest od udaraca, nastavio je" FOTO/VIDEO

Lepoticu iz Srbije, koja radi kao foto-model u Istanbulu pretukao njen dečko turski državljanin.

Život

Izvor: B92

Subota, 08.06.2019.

13:59

Default images

Turski i domaći mediji prenose da je Tanju Đukić zverski pretukao Turčin Čagri Tortop sa kojim je dve godine u emotivnoj vezi i živeli su zajedno.

Nad njom se nasilnik iživljavao sedam sati u njihovom zajedničkom stanu u naselju Ortakoj u Istanbulu, a motiv je navodno bila njegova patološka ljubomora.

Turski mediji su objavili fotografije povređene Srpkinje, koja od zverskog zlostavljanja ima brojne modrice i podlive po glavi i čitavom telu. Ona je sama prijavila nasilnika policiji.

"Pretučena sam 2. juna, nakon svađe koja je izbila oko 20 sati. Dečko me je sačekao kolima nakon jednog snimanja, a čim sam ušla u auto, počela je svađa izazvana njegovom ljubomorom. Po dolasku u stan rasprava se nastavila, da bi ubrzo kulminirala kada je počeo zverski da me udara pesnicama i šutira. Molila sam ga da prestane, ali on se nije osvrtao, već me je udarao gde god je stigao". Rekla je da je pala u nesvest od udaraca, ali da se nasilnik nije zaustavi već je nastavio da je zlostavlja i udara nogama i pesnicama.

"Nakon toga me je, povređenu i prekrivenu modricama i podlivima, odvukao u sobu i zaključao. Trpela sam bolove, bila gladna i žedna. Pretio mi je da će me izbosti i unakaziti nožem budem li pokušala da izađem. Tek sledećeg jutra oko 10 sati mi je otvorio vrata, nakon čega sam ja uspela da pobegnem iz stana i prijavim ga policiji", ispričala je Đukićeva, o čijim jezivim povredama svedoče brojne fotografije koje su objavljene u turskim medijima.

Đukićeva je kazala da je potom iskaz u policiji dala u prisustvu prevodioca. Ona je medijima ispričala da je uspela nasilnika da ubedi da ga neće prijaviti, kao što nije ni prethodnih puta, samo da sve zaborave i izađu napolje.

Kada je konačno pristao, stavila je naočare za sunce i prekrila modrice, a čim je otključao vrata, Tanja je pobegla u obližnji kafić odakle je pozvala policiju.

Rekla je da nasuilnik nije priveden, a da su po nju u Tursku došli roditelji iz Srbije.

Povređena manekenka ispričala je inspektorima i da se zbog svega što je preživela oseća i psihički loše. O svemu je obaveštena i Direkcija za javnu bezbednost, koja joj je pružila utočište i smestila je u ustanovu koja se brine o žrtvama porodičnog nasilja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

238 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: