Selena Gomez ipak doživela nervni slom zbog braka svoje bivše ljubavi?

Otkako je ponovo hospitalizovana, ne prestaju nagađanja o tome šta je zapravo bio okidač da Selena Gomez doživi psihički slom, pa da joj se ponovno aktiviraju depresija i anksioznost. Pojedini mediji kao glavnog krivca za celu situaciju označili su njenog bivšeg dečka Džastina Bibera i njegov brak s Hejli Boldvin.

Život

Izvor: B92

Utorak, 16.10.2018.

17:11

Selena Gomez ipak doživela nervni slom zbog braka svoje bivše ljubavi?
Foto: Gettyimages

Iznenadni brak Džastina Bibera i Hejli Boldvin navodno je njegovu bivšu devojku, pevačicu Selenu Gomez, 'bacio preko ivice', pa je upravo to bio okidač za njen psihički slom zbog kojeg je hospitalizovana, pišu strani mediji.

O turbulentnoj vezi Džastina i Selene mogli bi da se napišu romani, a nakon što su, verovatno, prekinuli i poslednj put, Biber je odlučio da krene dalje.

Pevač je nakon toga odlučio da obnovi vezu s još jednom bivšom devojkom, 21-godišnjom manekenkom Hejli Boldvin, a nakon samo nekoliko nedelja veze ju je zaprosio, da bi se prošlog meseca par u tajnosti i venčao.

Kada je saznala da se njen bivši momak verio, a potom i oženio, Selena Gomez postala je ponovno depresivna, a izvori bliski njoj za magazin Pipl su rekli:

"Selena je, najviše zbog svojih zdravstvenih problema i borbe koje već godinama prolazi zbog lupusa izrazito osetljiva, ali Džastinova veridba i 'brak na brzaka' povredili su je i bacili preko ivice."

Mlada pevačica trenutno je hospitalizovana u jednoj od ustanova na istočnoj obali SAD-a, gde je, nakon psihičkog sloma, podvrgnuta posebnoj terapiji.

"Ona i Džastin imali su godinama turbulentnu vezu, a sve je započelo kada su bili jako mladi. On je bio njena prva velika ljubav i još uvek ga nije prebolela", otkrio je izvor.

Vest da je njegova bivša u bolnici nije lako podneo ni sam Biber, koji je snimljen u automobilu s Hejli Boldvin kako plače.

"Jako je tužan i žali zbog svega što se događa sa Selenom. Uz sve to, oseća krivicu zbog svega", rekao je izvor blizak pevaču i dodao: "On zaista želi da je vidi ponovo srećnu, stoga ga i te kako uznemiravaju njeni zdravstveni problemi."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: