"Naše ku*ve su među najlepšima na svetu"

Američki predsednik Donald Tramp jednom prilikom je direktoru Ef-Bi-Aja rekao da mu je Vladimir Putin "hvalio kvalitet prostitutki u svojoj zemlji".

Život

Izvor: B92

Petak, 20.04.2018.

11:22

GettyImages

Ta tvrdnja zasnovana je na jednom od zapisa bivšeg direktora američkog Federalnog istražnog biroa Džejmsa Komija.

Nekoliko medija dobilo je Komijeve beleške, među kojima se nalazi i papir koji u priličnoj meri dodaje "ulje na vatru" istrage o umešanosti Rusije u američke predsedničke izbore 2016. godine i pobedu Donalda Trampa na njima.

To je papir na kome su zabeležene "glasine koje dovode u vezu Trampa i prostitutke", navodi sajt TMZ.

Prema Komijevom zapisu, Donald Tramp je tada još aktivnom direktoru Federalnog istražnog biroa kazao da mu je predsednik Rusije, u razgovoru, doslovno rekao:

"Naše ku*ve su među najlepšima na svetu!"

Ostaje nejasno zbog čega bi Putin takvo nešto rekao Trampu, kao i zašto bi Tramp to rekao Komiju.

Ono što se, međutim, zna jeste da su predstavnici Republikanske partije u Američkom kongresu zahtevali da im se dostave beleške Džejmsa Komija u sklopu istrage o eventualnom uticaju Rusije na američke predsedničke izbore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: