Rešena misterija Marsa, šta je NASA pronašla?

NASA je danas najavila da se sprema da predstavi “veliko naučno otkriće” na velikoj pres konferenciji zakazanoj za sledeći ponedeljak u Vašingtonu.

Život

Izvor: B92

Subota, 26.09.2015.

10:45

Default images
Foto: Thinkstock

Američka svemirska agencija objavila je listu učesnika i saopštila da će deo konferencije, nazvane "Rešena misterija Marsa", biti posvećen kratkim pitanjima putem haštaga #AskNASA.

Na osnovu nekoliko imena naučnika sa liste, novinari smatraju da bi NASA mogla da saopšti da je na Marsu pronašla vodu, a gde ima vode - ima mogućnosti i za nastanak živog sveta, piše Business Insider.

Konferencija, koja će biti održana u ponedeljak, 28. septembra, u 11:30 časova po lokalnom vremenu, biće emitovana uživo, putem NASA televizije i veb sajta agencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: