Želi da nam kaže nekoliko stvari: Šta znači kada nam pas pruža šapu?

Nekad su psi mnogo bolje društvo od nekih ljudi, a snimak ovog ljubimca je osvojio Internet.

Izvor: B92

Petak, 18.08.2023.

08:52

Želi da nam kaže nekoliko stvari: Šta znači kada nam pas pruža šapu?
Foto: 4 PM production/Shutterstock

Jedan korisnik TikToka nedavno je objavio snimak u kom mazi svog pitbula, koji zatim stavlja svoju šapu na njegovu ruku. U snimku koji je pregledalo više od 14.3 miliona ljudi otkrio je da psi pružaju svoje šape kako bi vlasnicima pokazali da ih vole i da im veruju.

Iako je tiktoker u pravu, psi pružanjem šape mogu iskomunicirati više stvari. Prema American Kennel Clubu, neki psi pružaju šapu kada traže pažnju ili žele da ih mazite, dok neki tako pokušavaju poručiti vlasniku da se nečega boje. Isto tako, psi na ovaj način mogu dati do znanja da su gladni ili da treba da obave nuždu.

Osim toga, psi su jako pronicljiva bića i mogu da osete kad im se vlasnik oseća loše. Kako bi ga utešili, nekad će mu pružiti svoju šapu.
@smuckersthepitbull Did you know? #dogs #dogsoftiktok ♬ original sound - Furry Flix Tv

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: