Monika Beluči zna gde će posle Čortanovaca: Šljivovica i ćevapi neizostavni

Monika Beluči uskoro će doći na odmor u Čortanovce, kod svojih prijatelja Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, a potom će sa njima svratiti u Trebinje.

Izvor: B92

Sreda, 12.05.2021.

09:19

Monika Beluči zna gde će posle Čortanovaca: Šljivovica i ćevapi neizostavni
Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

"Monika je rado prihvatila Slobodin poziv da je poseti u njenoj kući na obali Dunava u Čortanovcima. Rekla je da će doći u Srbiju čim joj to obaveze dozvole, ali Bobi je pomenula da bi rado otišla i u Trebinje, gde su zajedno snimale neke kadrove filma 'Na mlečnom putu'", prenosi "Blic".

Monika Beluči dolazi u Čortanovce

"Sloboda je obećala da će joj ispuniti želju, pogotovo što i sama voli da ode u Trebinje. Ukoliko Monika bude mogla da ostane desetak dana, Sloboda će joj pokazati i brojne znamenitosti Beograda. Planira da je odvede i na Kalemegdansku tvrđavu, ali i u Skadarliju. Upoznaće je i sa čarima domaće kuhinje, a na meniju će biti neizostavni ćevapi i šljivovica. Sloboda želi da Monika iz Srbije ode puna lepih utisaka", navodi se u mediju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: