Prvo okupljanje PHP programera u Srbiji

Udruženje PHP Srbija organizuje 28. aprila, sa početkom u 17 časova, okupljanje PHP programera, događaj koji ima za cilj jačanje veb zajednice u Srbiji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 17.04.2013.

10:52

Default images

Prvi PHP Meetup u Beogradu predstavlja okupljanje namenjeno PHP programerima i veb entuzijastima u cilju međusobnog upoznavanja i razmene iskustva. Događaj organizuje nedavno formirano Udruženje PHP Srbija, grupa koja okuplja ljubitelje PHP-a u cilju kreiranja jake veb zajednice u Srbiji.

Na premijernom PHP MeetUp-u nastupiće Goran Rakić, programer koji se PHP-om bavi više od 10 godina, koji će pričati o dobroj praksi u razvoju komponentne biblioteke, Predrag Cujanović, suosnivač CyberTEC Security, pričaće o današnjoj veb sigurnosti i zaštiti korisnika dok će Milan Popović iz Udruženja PHP Srbija predstaviti udruženje i rezultate prve ankete o PHP programerima u Srbiji.

Događaj će se održati u prostorijama Kulturnog centra GRAD. Prisustvo događaju je besplatno, ali se svi zainteresovani prethodno moraju prijaviti.

Više informacija, kao i link za prijavu za prisustvo, možete pronaći OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: