Tehnopolis

Sreda, 29.01.2020.

14:10

Google uskoro omogućava snimanje razgovora?

Google bi uskoro mogao da omogući korisnicima snimanje razgovora u okviru Google Phone aplikacije.

Izvor: B92, benchmark.rs

Google uskoro omogućava snimanje razgovora?
Foto: Depositphotos, DmitryPoch

Ovo otkrivaju podaci do kojih je došao sajt 9to5Google, kao i testovi XDA Developers sajta.

Najnovija verzija ove aplikacije uključuje i kod koji pokazuje ne samo postojanje pomenute funkcije, već i kako bi ona mogla biti ubačena, a da to bude u okviru zakona. Pored toga, možda će biti omogućena i transkripcija poziva.

Kako XDA Developers sugeriše, Phone aplikacija će pokazivati "record" taster tokom bilo kog telefonskog poziva, nakon što se funkcija implementira.

Pritiskom na taster počinje snimanje, a ovo će verovatno pokrenuti i "odricanje od odgovornosti" koje će verbalno obavestiti obe strane o tome da se razgovor snima.

Ove funkcije su još uvek u fazi testiranja i nisu implementirane. To znači da bi se mogle pojaviti u budućim verzijama Phone aplikacije, ali postoji mogućnosti i da se to ne desi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: