AMD u novoj marketinškoj kampanji ismeva Intel Xeon

Marketing je veoma bitan deo u svakom plasiranju produkta na tržište i kako vreme prolazi, kampanje postaju sve oštrije kako bi se privukao što veći broj ljudi za kupovinu i to sada uključuje direktno ismevanje i ruganje suparničkih kompanija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 04.07.2018.

10:30

AMD u novoj marketinškoj kampanji ismeva Intel Xeon
Foto: Youtube Printscreen

Tako je sada AMD sa svojom reklamnom kampanjom za AMD EPYC procesore direktno osuo paljbu po najljućem rivalu, kompaniji Intel i njenim Xeon procesorima, piše Play.co.rs

Slogan koji je nama zapao za oko je “Xeon je bio super. Kao i ugalj” čime se aludira na ograničenost uglja kao resursa i da je stvar prošlosti.

AMD nije stao tu, već je napravio i slogan u kojem navodi da niko nije dobio otkaz za kupovinu Xeona, do sada. Ova kompanija se stvarno opasno hvata u koštac sa svojim konkurentom, ali i ima razloga za to, pošto najnovija serija Epyc procesora nosi dosta veiku snagu u odnosu na Xeon, a nedavno su se pojavile i glasine da je u pripremi procesor sa neverovatnih 48 jezgara i 96 threadova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: