Novi iPod Touch stiže ove godine

Apple nije objavio novi iPod Touch model gotovo dve godine.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.04.2015.

10:14

Default images
iPod touch (Photo: Apple)

iPod Touch pete generacije radi na zastarelom hardveru i ne uključuje mnoge funkcije sa kojima dolaze novi iPhone telefoni. AppleInsider tvrdi da bi ovo moglo da se promeni ove godine i da će Apple objaviti iPod Touch model šeste generacije. Prema njihovim izvorima, novi iPod Touch model bi trebalo da ima 4-inčni ekran kao i trenutni model, a verovatno ćemo videti i 4,7-inčni iPod Touch.

Za sada nema drugih detalja o ovim uređajima, ali se očekuje da dobiju noviji čipset kao što je Apple A7 kao i TouchID senzor što su prilično standardne funkcije u novim iOS uređajima. Jedan od glavnih razloga zašto Apple nije objavio novi iPod uređaj je činjenjica da prodaja Apple iPod uređaja stalno pada. U četvrtom tromesečju prošle godine, Apple je uspeo da proda svega 2,6 miliona jedinica ovog uređaja.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: