Facebook postaje "portal za vesti"?

Najnoviji izveštaji ukazuju na to da Facebook trenutno radi na poboljšanjima taba za obaveštenja, čime bi servis manje-više bio pretvoren u portal za vesti.

Izvor: B92

Petak, 24.04.2015.

15:07

Default images
Beta / AP Photo/Jeff Chiu

"Testiramo novi ažurirani Notifications tab koji donosi dodatni, relevantan sadržaj u vezi sa svim što bi moglo biti od značaja za određeni dan", navode izvori upoznati u planove Facebooka.

Izveštaj otkriva da će se novi tab za obaveštenja sastojati od osam glavnih sektora: Birthdays, Life Events, Events, Nearby Places, Trending Topics, News Shared Locally, Today in the Past i Nearby Friends.

Trenutno, korisnicima koji testiraju ovu funkciju, nudi se mogućnost da izaberu da li žele da im se sve ili samo neke od ovih kategorija prikazuju u tabu za obaveštenja. Ostaje da se vidi da li će korisnici imati i opciju da odluče šta žele da vide.

Ova nova funkcija će korisnicima pomoći da imaju jasniji uvid u sadržaj, a struktura kategorija će im omogućiti da saznaju ono što ih zanima na brži i efektivniji način.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: