Unboxing Tesla tableta (video)

Svi oni koji su želeli da vide kako Tesla tableti deluju u ruci, sada imaju priliku upravo za tako nešto.

Izvor: B92

Utorak, 16.09.2014.

19:15

Default images

Radi se o snimcima unboxing videa upriličenim u Muzeju Nikole Tesle u Beogradu. Prikazana su sva tri tableta koji su trenutno u ponudi, Tesla H7, Tesla L7 i Tesla 7.85. Reč je o prvim srpskim tabletima koji se masovno proizvode, a koji su plod saradnje domaće kompanije ComTrade i svetskog giganta Intela.

Tesla tableti se ističu pre svega izvanrednim odnosom cene i performansi. Pokrivajući cenovni rang do stotinak evra, nude ponešto za svakoga.

Model Tesla 7.85 se odlikuje 7.85-inčnim ekranom sa odnosom stranica 4:3 kao kod iPad Mini modela. Tesla L7 predstavlja tipičan tablet od 7 inča koji je veoma lako prenosiv, dok Tesla H7 zadržava taj format, ali nudi korisniku još više zahvaljujući odličnoj izradi i Full HD IPS ekranu rezolucije 1920 x 1200 piksela.

Svi tableti stižu sa novim Intel procesorima za mobilno tržište što rezultuje odličnim performansama (kao što možete da pročitate na našim testovima), kao i sa Android operativnim sistemom.

Foto: www.benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: