Ovo je (verovatno) Windows 9

Windows 9 Preview će biti objavljen krajem ovog meseca, ali brojni screenshotovi koji pokazuju ovu verziju operativnog sistema u akciji, već su se pojavili na internetu.

Izvor: B92

Petak, 12.09.2014.

13:20

Default images

Nemački sajt computerbase.de je u toku jučerašnjeg dana objavio ove screenshot-ove, poručivši da su oni deo Windows 9 Technical Preview builda 9834.

Kao što možete videti iz pregleda ovih screenshotova, preview verzija Windowsa 9 će imati brojne funkcije o kojima se govorilo u poslednje vreme među kojima je i centar za obaveštenja.
Computerbase.de
Iako se govorilo da će Windows 9 Preview biti objavljen bez Start menija, čini se da je on već sada tu, i sadrži dizajn sličan onome što je Microsoft već prezentovao na BUILD 2014 konferenciji u aprilu.
Computerbase.de
Start meni je miks klasičnog Windows 7 dizajna sa modernim elementima. U isto vreme, pokazuju nam se višestruki desktopovi u akciji, gde taster na dnu ekrana omogućava da se prebacite sa jednog na drugi desktop.
Computerbase.de
Centar za obaveštenja je takođe tu, i trebao bi da ima istu ulogu kao kod Windows Phone 8.1 platforme, odnosno da će korisnika održati u toku sa onim što se dešava na desktopu. Windows 9 Preview će biti dostupan za dvadesetak dana, ali ipak ne možemo da tvrdimo da će sve ove funkcije biti prisutne odmah u njemu.

Izvor: Benchmark/Softpedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: