Rekordna prodaja iPhonea 5

Kompanija AT&T izdala je zvanično saopštenje u kome kaže da je sa iPhoneom 5 postigla novi rekord.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.09.2012.

14:23

Default images

Nova generacija Apple smartfona se prodaje brže od svih ranijih verzija, navodi se u saopštenju koje se odnosi na prvi vikend prodaje.

Mogućnost poručivanja u pretprodaji krenula je od petka, a TechCrunch piše da su prve zalihe novog iPhone rasprodate 20 puta brže nego što je to bio slučaj sa iPhoneom 4 i 4S.

Isporuka kreće tek od petka, 21. septembra, a ispred čuvene Appleove prodavnice na Petoj aveniji u Njujorku, već su počeli da se formiraju redovi.

AT&T nije dao konkretne informacije o broju prodatih uređaja, već samo da se radi o najuspešnije lansiranju iPhonea ikada.

Apple je prošle srede, 12. septembra, predstavio novi iPhone, a o tome više možete pročitati ovde.

Apple: 2 miliona za 24 sata

U međuvremenu oglasio se i Apple, koj kaže da je za prva 24 sata poručeno 2 miliona primeralka novog iPhona.

To je duplo više od cifre koju je zabeležio iPhone 4S.

"Porudžbine iPhonea 5 u pretprodaji su prevazišle rekord koji je držao iPhone 4S, odziv korisnika na iPhone 5 je fenomenalan", rekao je Fil Šiler, potpredsednik Apple zadužen za marketing.

"iPhone 5 je najbolji iPhone do sada, najlepši prozvod koji smo ikada napravili i nadamo se da će ga korisnici voleti koliko i mi", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

131 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: