Igra God of War stiže u januaru na PC VIDEO

Gotovo četiri godine nakon što je debitovala na konzoli PlayStation 4, igra "God of War" konačno stiže i na PC. Prema zvaničnoj potvrdi, kompanija Sony će svoju ekskluzivu iz 2018. godine ponuditi na Steamu i Epic Game Storeu.

Izvor: B92

Petak, 22.10.2021.

10:09

Igra God of War stiže u januaru na PC VIDEO
Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Ukoliko to dozvoljava njihov hardver, gameri će moći igrati igru u 4K rezoluciji, a port će podržavati DualShock 4 i DualSense kontrolere, kao i nVIDIA DLSS i Reflex tehnologije. Oni koji radije žele igrati igru pomoću miša i tastature također će imati tu opciju.

U proteklim godinama je Sony polako počeo donositi svoje PlayStation ekskluzive na PC, a u planu je dolazak novih naslova. "God of War" će se tako pridružiti igrama "Horizon Zero Down", "Days Gone" i drugim koje su našle svoj put od konzole do Windows PC-a.

Vrijeme dolaska igre na PC bi trebalo pomoći Sonyju da izgradi još uzbudljiviju atmosferu za igru "God of War: Ragnarok", koja se očekuje 2022. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: