Ne nadajte se: Nastavak legendarne video-igre izlazi tek 2023. godine

Do pre neki dan, fanovi su mogli besplatno da preuzmu peto izdanje popularne video-igre. A ako pogledamo planove kompanije "Take-Two" za ulaganje novca u marketing kompanije "Rockstar" možemo da pretpostavimo kada se sprema udarno promovisanje šestog dela GTA franšize.

Izvor: B92, Playzine

Sreda, 27.05.2020.

08:57

Ne nadajte se: Nastavak legendarne video-igre izlazi tek 2023. godine
Foto: Getty Images, Neilson Barnard / Staff

Nedavno objavljeni planovi ovog izdavača otkrivaju da će na polju marketinga tokom fiskalne 2024. godine biti utrošeno oko 90 miliona dolara u svrhe promovisanja neotkrivene igre.

To ne bi bilo ništa čudno, da se ne radi o sumi koja je dva puta veća od novca planiranog za fiskalne godine pre i posle "FY2024", piše "Playzine".

Skok utroška novca upućuje na to da bi se GTA 6 mogao pojaviti tek u periodu između aprila 2023. i marta 2024. godine, što verovatno nije datum koji bi mnogi voleli da čuju, ali izgleda da će između dve GTA video-igre proći čitava decenija.

Planovi za ostale godine upućuju na to da "Take-Two" neće do marta naredne godine izdati mnogo video-igara, pošto je planiran utrošak svote od svega 11 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: