Tehnopolis

Četvrtak, 04.07.2019.

10:00

Facebook se izvinjava, problem "100 odsto rešen"

Kao što ste, najverovatnije, i sami primetili, Facebook je juče tokom popodneva imao problema sa slanjem fotografija i video snimaka.

Izvor: B92

Facebook se izvinjava, problem
Ilustracija / Foto: Depositphotos/Mactrunk

Problem je u najvećoj meri pogodio korisnike širom Evrope i Sjedinjenih Američkih Država.

Rano jutros iz Facebooka su, na zvaničnom Twitter nalogu, objavili da su svi problemi, koje su u sredu, osim Facebooka, imali i korisnici WhatsAppa i Instagrama, uspeli da reše.

"Privatni i poslovni korisnici imali su problema sa uploadom ili slanjem fotografija, video snimaka i ostalih fajlova na naše aplikacije i platforme. Problem je rešen. Trebalo bi da smo 100 odsto u funkciji za sve korisnike. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti", navedeno je objavi.

Problem sa nemogućnošću uploada fajlova, primećen u sredu popodne, trajao je nekoliko sati. Sajt Downdetector navodi da su se problemi pojavili oko 15 sati po srednjoevropskom vremenu.

Korisnici su, u komentarima, primećivali da su ovakvi slučajevi u poslednje vreme, kada su Facebookove platforme u pitanju, sve su učestaliji. Takođe, korisnici su se žalili i da im direktne poruke kasne ili da ne mogu da ih pošalju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: